Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit
Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit

Vaporesso Attitude + Joyetech ONE Mega kit

Brend: Inhalika
Šifra proizvoda: Attitude + ONE Mega kit
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 6,999.00

Dostupne opcije


* Boja:
Količina:  
      

Vaporesso Attitude + Joyetech ONE MEGA kit

 

Kombinacija unikatnog izgleda i fenomenalnih performansi: Vaporesso Attitude 80W baterijski mod i Joyetech eGo ONE MEGA 4ml atomizer.

Vaporesso Attitude 80W baterijski mod pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija. Osim kvalitetom, od ostalih modova na tržištu se izdvaja i dizajnom: konektor je "spušten" pa zato atomizer koji našrafite manje viri izvan moda. Zbog toga je Attitude veoma zahvalan za pravljenje manjih kombinacija za svakodnevnu upotrebu.

 

 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 81mm * 24mm * 45mm
Kapacitet: zavisi od baterije koja se koristi

Težina: 125g (bez baterije)
Tip konektora: 510 (samopodešavajući pin)
Maksimalna izlazna snaga: 80W
Režimi rada: Smart VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR) / CCW / CCT
Opseg otpora grejača: 0.05 - 5.00 oma (za TC režim minimalan otpor je 0.15 oma)

 

Uređaj poseduje OLED displej veličine 0.91 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije

- izlazni napon i snaga
- režim rada

 

Attitude poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Na žalost, ovde je plaćena cena malih dimenzija samog moda, pa se na Attitude ne mogu našrafiti atomizeri prečnika većeg od 22mm.

U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost pri korišćenju: zaključavanje parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaključavanje otpora atomizera (za VT režim), rotiranje ekrana itd...

 

 

 


Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Dugim klikom na prekidač (3s) se bira jedan od dostupnih režima.

U Attitude je implementirana Vaporesso OMNI elektronika koja pruža mogućnost korišćenja nekoliko fenomenalnih režima rada.

 

Smart VW je unapređena verzija klasičnog režima promenljive snage (VW). U Smart VW režimu uređaj automatski odredi optimalnu vrednost snage, na osnovu očitane vrednosti otpora atomizera. Smart VW režim se može jednostavno isključiti u meniju uređaja, onda korisnik sam podešava snagu izlazne struje. 

Osim standardnog režima kontrole temperature (VT) za grejače od Ni200, Ti i SS žice, postoji i TCR režim gde korisnik sam unosi vrednost koeficijenta za grejnu žicu koju koristi. 

 

 

Korisniku su na raspolaganju i Bypass režim direktnog izlaza (bez regulacije, imitacija rada mehaničkog moda) i dva napredna režima: CCW (eng. Customized Curve of Wattage, za VW režim) i CCT (eng. Customized Curve of Temperature, za VT režim). Više o ovim režimima možete saznati na stranici prodavnice posvećenoj ovom modu, kao i u uputstvu koje se dobija uz uređaj.

Attitude pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na boku uređaja. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

Baterija se može puniti unutar uređaja. Punjenje se obavlja preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod displeja.
Osim za punjenje, preko ovog porta možete obaviti i ažuriranje firmware-a uređaja.

 

 

Joyetech eGo ONE V2 MEGA atomizer je unapređena verzija Joyetech eGo ONE MEGA atomizera. Telo mu je izrađeno od čelika a tank je od pyrex stakla.

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave (iste kao za eGo ONE), a u našoj ponudi možete naći više tipova ovih glava i tako napraviti izbor u skladu sa Vašim preferencijama.

 

Naša preporuka su CLR i ProCL (za VW režim) odnosno CLR-Ti (za TC režim) zamenske glave, jer se osim kvalitetnog ukusa odlikuju i veoma lakim održavanjem. CLR glave pružaju i mogućnošću jednostavne reparacije.

 

SPECIFIKACIJA:
Visina: 42mm (bez usnika)
Širina: 22mm
Kapacitet: 4ml
Tip konektora: 510

 

 

 

 

 

 

U bazi atomizera je ugrađen ventil za kontrolu protoka vazduha (eng. AFC, AirFlow Controler), preko koga možete da podešavate da li ćete imati lakše ili teže povlačenje.

 

 

 

 

 

Tank se puni kao i na drugim atomizerima sa donjim grejačem: atomizer se okrene naopako, pa se tečnost sipa sa strane (van centralne rupe za prolaz vazduha).

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Attitude 80W TC/VW baterijski mod
- USB kabal

- Joyetech eGo ONE V2 usnik
- Joyetech eGo ONE MEGA telo atomizera
- Joyetech eGo ONE MEGA baza atomizera
- POKLON: Joyetech eGo ONE CL glava (1.0 oma)
- Uputstvo za upotrebu

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs