Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Aspire Speeder 200W  VW / TC  baterijski mod
Aspire Speeder 200W  VW / TC  baterijski mod Aspire Speeder 200W  VW / TC  baterijski mod Aspire Speeder 200W  VW / TC  baterijski mod Aspire Speeder 200W  VW / TC  baterijski mod

Aspire Speeder 200W VW / TC baterijski mod

Brend: Aspire
Šifra proizvoda: Aspire Speeder 200W VW / TC mod
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 6,999.00 8,099.00

Dostupne opcije


* Boja:
Količina:  
      

Aspire Speeder 200W VW / TC baterijski mod

 

Aspire Speeder 200W je visoko kvalitetan baterijski mod Aspire-a, proizvođača koji nas je već navikao na proizvode koji su uvek u vrhu ponude svoje kategorije. Speeder pokreću dve izmenljive 18650 Li-ion  baterije koje su smeštene u kućište veoma lepog dizajna.

 

 

Speeder poseduje OLED displej veličine 0.96 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti svake baterije zasebno
- izlazni napon i snaga
- režim rada

Osnovni parametri:
Dimenzije: 88mm * 31mm * 46mm
Kapacitet: zavisi od baterija koje se koristi

Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: 1W - 200W
Režimi rada: VW / VV / Bypass / TC: Ni, Ti, SS316L, TCR(M1, M2, M3) / CPS (C1, C2, C3)
Opseg otpora grejača: 0.10 - 3.50 oma

Speeder poseduje konektor sa adaptivniplus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost korišćenja: opcija zaključavanja parametara, Stealth režim kod kojeg se ekran ne pali prilikom korišćenja, rotiranje ekrana za 180 stepeni... Tu su i zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja itd...

 

 

Uređaj se automatski uključi kad se u njega postave odgovarajuće baterije. Sa 5 brzih klikova na prekidač Speeder možete zaključati ili otključati, tako sprečiti neželjeno aktiviranje kad je uređaj odložen ili ga nosite u džepu, torbici itd... Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Istovremenim klikom na prekidač i PLUS dugme se bira jedan od dostupnih režima.

 

U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi.

CPS je napredni režim (Customizable Power Settings) koji pruža mogućnost finog podešavanja ponašanja ovog uređaja. Korisniku je data mogućnost da isprogramira kako se i u kojim vremenskim razmacima vrednost snage menja, tokom jednog klika na prekidač (tj jedne aktivacije) uređaja. Speeder može da zapamti ovakva tri različita programa (C1, C2 i C3).

 

Aspire Speeder donosi još jednu interesantnu opciju: njegov ekran se automatski rotira kada mod okrenete na drugu stranu. Drugim rečima, automatski se prilagodi tome da li ga koristite u levoj ili desnoj ruci.

 

Uređaj pokreću dve 18650 Li-ion baterije, koje se postavljaju otvaranjem vratanaca na dnu moda. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Kao i kod svih dual-18650 modova, baterije bi trebalo da su "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene i punjene zajedno. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije unutar moda.

 

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, povezivanjem na MicroUSB port. Maksimalna struja punjenja je 2A. Svakako, važi univerzalna preporuka da se baterije izvade iz uređaja i pune na eksternom punjaču.

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Speeder 200W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Speeder, Aspire
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs