Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod
Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod

Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 5,499.00 6,299.00

Dostupne opcije


* Boja:


Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod
 
Joyetech eVic VTwo Mini je naslednik eVic VTC Minija, najtraženijeg baterijskog moda u prethodnoj godini. VTwo je zadržao sve osobine koje su njegovog prethodnika dovele na poziciju omiljenog među vaperima širom sveta, a unapređenje se ogleda u još boljoj kontroli elektronike i više opcija u meniju.
VTC Mini a onda i VTwo Mini su modeli koji 
pored već standardnog režima rada, gde korisnik podešava izlaznu snagu (napon), imaju i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC).. Radi se o potpuno novom pravcu u proizvodnji e-cigareta gde se u atomizerima koriste posebni grejači od nikl ili titanijum žica, a sama baterija ima mogućnost kontrole temperature grejača. Ovim se postiže da se žica grejača nikada ne zagreje iznad temperature koju je zadao korisnik, pa se parenje podiže na jedan sasvim novi, mnogo bezbedniji nivo.
Pošto nema mogućnosti za dobijanje zagorelog ukusa, sami grejači tj glave traju osetno duže i gotovo da nema promene ukusa tečnosti kako se glava koristi.
 
Za više detalja o TC režimu rada, posetite LINK
 
 
Joyetech eVic VTwo Mini je baterijski mod vrlo skladnih dimenzija i fenomenalnih performansi. 
Uređaj poseduje konektor standardnog 510 navoja sa oprugom (samopodešavajući plus pin). Regulacija izlazne struje se obavlja preko 2 dugmeta pozicionirana ispod displeja.
 
 
 
 
 
 
VTwo Mini pokreće izmenljiva 18650 baterija, što korisniku može pružiti veću slobodu u korišćenju i dužu autonomiju. Zamena baterije je veoma jednostavna, potrebno je samo ukloniti poklopac koji je preko malih magneta pričvrćen za kućište moda.
 
 
 
 
 
Osnovni parametri:
 
Dimenzije: 22.20 * 38.20 * 82.00 mm
Režimi rada: RTC / VW / Bypass / VT: Ti, Ni, SS316, TCR(M1, M2, M3)
Izlazna snaga: 1 - 75W
Opseg otpora atomizera (za VT režime): 0.05 - 1.5 oma
Opseg otpora atomizera (za VW i Bypass režime): 0.1 - 3.5 oma
Opseg temperature (za VT režime): 100-315℃/ 200-600°F
 
Kada je mod u VT režimu, može se vršiti izbor između Ni (nikl), Ti (titanijum), SS316 (čelik) grejača tj setapa. Osim ovih predefinisanih režima, u ponudi su i tri TCR režima (M1, M2 i M3) koje korisnik sam programira unošenjem vrednosti TCR koeficijenta za grejnu žicu od koje je napravljen grejač.
 
U Bypass režimu mod ne reguliše izlaznu struju, pa ona zavisi isključivo od 18650 baterije koja je unutar moda (tj od napunjenosti i kvaliteta te baterije) i otpora atomizera. Drugim rečima, VTwo Mini tada oponaša rad mehaničkog moda.
 
Kada mod koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 75W (u zavisnosti od otpora atomizera).
 
Nove opcije u meniju VTwo baterijskog moda su RTC i mogućnost postavljanja ličnog logoa na ekran moda.
RTC je skračenica od Real Time Clock i označava mogućnost da se na ekranu VTwo Mini moda prikaže tačno vreme, u "analognom" ili digitalnom obliku:
 
 
 
 
Osim ovakvog prikaza, tačan sat je moguće postaviti i kao Screen saver:
 
 
 
Lični logo je opcija koja omogućava korisniku da sliku po želji (odgovarajućeg tipa i dimenzija) postavi na ekran svog VTwo Mini moda.
 
 
 
 
VTwo Mini Vam nudi još jednu fenomenalnu mogućnost: njegov Firmware je moguće nadograditi i tako uvek biti u koraku sa novim opcijama koje Joyetech osmisli. Dovoljno je samo da na svoj računar instalirate aplikaciju za ažuriranje softvera i povežete Vaš VTwo Mini sa računarom, ažuriranje aplikacije je potom gotovo automatsko.
Ovu aplikaciju možete skinuti sa zvaničnog Joyetech sajta www.joyetech.com.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech eVic VTwo Mini baterijski mod
- Mini USB kabal
- silikonska futrola za eVic VTC / VTwo Mini mod
- detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
 
18650 baterija kao ni strujni adapter nisu deo kompleta! Za punjenje koristite strujni adapter čija je izlazna struja do 1A.
 
Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije
 
Za VTwo Mini se preporučuje upotreba kvalitetnih 18650 baterija. Ukoliko je korisnik zahtevan i upotrebljava mod na većim snagama, potrebno je koristiti High Drain baterije (Sony VTC4 i VTC5, Samsung 18650-25R, LG HE-4 itd...).
 
 
 
 
 
Mod je Passthrough, dakle može se koristiti i dok se puni!

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs