Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod
Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod

Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod

Brend: Eleaf
Šifra proizvoda: Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 6,799.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

Eleaf Invoke 220W VW / TC baterijski mod

Eleaf Invoke 220W je novi dual-18650 baterijski mod iz Eleaf-a, modernog dizajna i sjajnih performansi. Zbog veće dimenzije konektora može se koristiti sa atomizerima širokim i do 27mm! Trenutno možda i najmanji mod na tržištu koji pokreću dve baterije.

Eleaf Invoke pokreću dve 18650 baterije vezane serijski, koje korisnik može menjati. Preporuka je korišćenje isključivo kvalitetnih High Rate baterija!

 

 

Mod poseduje OLED displej veličine 1.3 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti obe baterije unutar moda
- izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača). 

 

 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 45mm * 27mm * 77mm
Kapacitet: zavisi od Li-Ion baterija koje se koriste
Tip konektora (navoja): 510
Deklarisani opseg snage:  maksimalno 220W
Podržani režimi rada:
VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS316 / TCR
Opseg otpora grejača:
0.05 - 1.50 oma (TC režimi), 0.10 - 3.50 oma (VW režim)
Deklarisani opseg temperature grejača:
200-600F odnosno 100-315C

Maksimalna struja punjenja: 2A
Maksimalna izlazna struja: 50A

 

 

 

 

Uređaj poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom koji je izrađen od čelika. U mod je ugrađen standardni set opcija i zaštita ( paljenje i gašenje sa 5 brzih klikova, Stealth opcija kojom se ekran ne pali prilikom korišćenja, opcija rotiranja ekrana za 180 stepeni, itd...) 

Uređaj se koristi poput svih drugih VW / TC baterija i modova, nakon ulaska u meni se vrši izbor opcija tj režima rada. Izlazna snaga tj temperatura se podešava preko PLUS i MINUS dugmića.

Ekran Invoke 220W moda je velik i jasan. Korisniku su dostupne različite verzije prikaza bitnih parametara, može se izabrati da se na ekranu vidi izlazna snaga), prikaz broja povlačenja tj pufova) ili prikaz vremena korišćenja. Novina je Preheat opcija, kojom možete zadati da se grejač na samom početku korišćenja aktivira većom snagom, kako bi ranije postigao željenu temperaturu. Oba ova parametra (povećana snaga i njeno trajanje) korisnik može sam da postavi.

    

 

Konektor Invoke baterijskog moda je prečnika čak 27mm, što omogućava korišćenje sa svim trenutno aktuelnim atomizerima na tržištu.

 

 

Invoke 220W pokreću dve Li-ion 18650 baterije koje su vezane serijski, a u mod se ubacuju preko vratanaca na dnu. Ovde važi univerzalna preporuka kao i za sve modove koji koriste dve izmenljive baterijske ćelije: treba koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije! Takođe, baterije treba da budu "venčane": isti model i iste starosti, korišćene i punjene isključivo zajedno. Dobra praksa je i da im se u određenim vremenskim intervalima zamene pozicije unutar moda.

 

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

MicroUSB punjenje. Eleaf Invoke implementira nov sistem za punjenje baterija, što korisniku omogućava da obe baterije puni unutar moda, bez vađenja. Punjenje se vrši preko Micro USB punjača odgovarajuće snage, koji su danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Svakako, i dalje važi savet da je Li-Ion baterije uvek bolje izvaditi iz moda i puniti na zasebnom punjaču!    

     

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf Invoke 220W baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Eleaf, Invoke
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs