Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eGo-C2 upgrade 650mAh
Joyetech eGo-C2 upgrade 650mAh Joyetech eGo-C2 upgrade 650mAh Joyetech eGo-C2 upgrade 650mAh Joyetech eGo-C2 upgrade 650mAh

Joyetech eGo-C2 upgrade 650mAh

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: 650mAh
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 1,699.00

Dostupne opcije


* Boja:


Manuelna baterija od 650mAh, sa “5-klikova” zaštitom i indikatorom napunjenosti.

Zahvaljujući PWM elektronskom sistemu u prekidaču isporučuje struju konstantnog napona – na taj način ne dolazi do gubitka kvaliteta i užitka u parenju kako se baterija prazni. Nova i napunjena baterija obezbeđuje minimum 6 sati neprekidnog korišćenja.

“5 klikova” sistem zaštite Vam omogućava da bateriju ugasite i tako sprečite njeno neželjeno aktiviranje.

Nakon 5 brzih klikova led svetlo u prekidaču će zasijati nekoliko puta, signalizirajući da je baterija “isključena”. Prekidač više ne reaguje na pritisak, bateriju je nemoguće aktivirati. Kada poželite da je ponovo uključite, opet kliknete brzo 5 puta.

Baterija poseduje indikator napunjenosti: kada se spusti na oko 50% kapaciteta belo led svetlo u prekidaču postane svetlo plavo. Na 10% popunjenosti prelazi u tamno plavu boju.

Najveće poboljšanje se ogleda u tome što eGo-C2 Upgrade baterija ima dva režima rada, jedan gde baterija pruža konstantni izlazni napon od 3.3v(kada je pod opterećenjem) kao kod standardne eGo-T/C baterije, i drugi režim je sa promenljivim izlaznim naponom koji kada je baterija puna ide od 4.15v pa opada do 3.6v kako se baterija prazni. Sa većim naponom do 4.15v dobićete više pare.

Način rada se menja tako što kada je baterija ugašena (5 klikova) držite taster pritisnut 10 sekundi, dugme će zatreperiti belo ili narandžasto, bateriju upalite sa 5 klikova.

Kada dugme svetli belom bojom, režim rada je konstantnih 3.3v a kada svetli narandžastom baterija je u promenljivom režimu (od 4.15v do 3.6v).

eGo-C2 Upgrade Battery

BATERIJU PUNITI ISKLJUČIVO PREKO ORIGINALNOG JOYETECH ILI INHALIKA USB PUNJAČA!

Elektronika u konektoru baterije je vrlo osetljiva na promene ulazne struje, korišćenje nekvalitetnih punjača najčešće dovodi do pregorevanja baterije.

Potpuno prazna baterija se preko Joyetech USB punjača napuni za 1.5 - 2.5 sata.

Specifikacija:

Kapacitet: 650mAh
Izlazni napon: 3.3V
Dužina: 71.3mm
Širina: 14mm

Napomena:

Ova baterija ima eGo navoj, stoga se na njoj mogu koristiti svi kliromizeri i atomizeri iz naše ponude. 

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs