Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Eleaf iStick 40W TC 2600mAh
Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh Eleaf iStick 40W TC 2600mAh

Eleaf iStick 40W TC 2600mAh

Brend: Eleaf
Šifra proizvoda: Eleaf iStick 40W TC 2600mAh
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 4,699.00 5,099.00

Dostupne opcije


* Boja:
Količina:  
      

 

Eleaf iStick 40W TC baterija 2600mAh

Eleaf iStick 40W je novi model u sada već čuvenoj Eleaf-ovoj seriji iStick baterija, prva baterija ovog proizvođača koja pored već standardnog režima rada gde korisnik podešava izlaznu snagu (napon), ima mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC). Radi se o potpuno novom pravcu u proizvodnji e-cigareta gde se u atomizerima koriste posebni grejači od nikl ili titanijum žica, a sama baterija ima mogućnost kontrole temperature grejača. Ovim se postiže da se žica grejača nikada ne zagreje iznad temperature koju je zadao korisnik, pa se parenje podiže na jedan sasvim novi, mnogo bezbedniji nivo.

Pošto nema mogućnosti za dobijanje zagorelog ukusa, sami grejači tj glave traju osetno duže i gotovo da nema promene ukusa tečnosti kako se glava koristi.
 
Za više detalja o TC režimu rada, posetite LINK
 

 

iStick 40W baterija je kapaciteta 2600mAh. Poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri: otpor atomizera koji je priključen, nivo napunjenosti baterije, izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača).

Baterija može raditi u režimu VW (promenljive snage) ili VT (promenljive temperature).
Promena režima je vrlo jednostavna, dužim klikom na "meni" dugme koje se nalazi u sredini (ispod displeja, između + i - prek
idača).

VT režim rada ove baterije je predefinisan za upotrebu sa grejačima od Nikla (Ni200). Ukoliko želite da koristite grejače od titaniuma možete to uraditi bez većih problema, samo na ekranu postavite temperaturu manju od željene za 60C - 90C (u zavisnosti od otpora grejača). 
 

Osnovni parametri:
Dimenzije: 21mm * 35 mm * 82mm
Kapacitet: 2600mAh
Tip konektora (navoja): 510
Maksimalni izlazni napon: 8.0V 
Deklarisani opseg snage: 5W - 40W (za VW režim), startnih 40W za TC režim
Minimalni otpor grejača: 0.05 oma (VT režim), 0.15 oma (VW režim)

Deklarisani opseg temperature grejača: 200-600 F odnosno 100-310℃

 

Navoj konektora je od nerđajućeg čelika, što osigurava njegovu dugotrajnost i pouzdanost. Pin je adaptivan, unutar njega se nalazi opruga koja ga podiže na potrebnu visinu što sprečava eventualne probleme sa kontaktom kod nekih atomizera.

             

 

Bateriju je moguće ugasiti i tako sprečiti neželjeno aktiviranje u džepu, torbici i slično. Sa 5 brzih klikova se baterija ugasi, na isti način je kasnije upalite. Možete i samo zaključati tastere za promenu jačine izlazne snage (temperature), uključite mod pa držite istovremeno + i - dugmad dok se na ekranu ne pojavi natpis "Lock". 

Baterija ima ugrađenu Stealth opciju, kod koje se ekran ne uključuje dok je koristite. Da bi uključili Stealth opciju potrebno je da istovremeno stisnete prekidač i + dugme. Ekran će nakon toga biti isključen. Vrednost trenutnih parametara možete videti kratkim klikom na prekidač baterije. Na isti način kasnije uključujete ekran.

Ekran je moguće i zarotirati za 180 stepeni, ugasite bateriju pa držite 2 sekunde pritisnuta + i - dugmad.  

MicroUSB punjenje. Punjenje baterije se vrši microUSB punjačem, koji je danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Baterija radi kao Passthrough, tj. može se koristiti i dok se puni.

Ukoliko bateriju punite preko strujnog adaptera, maksimalna dozvoljena snaga adaptera je 1A!

           

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick 40W 2600mAh baterija
- MicroUSB kabal
- Eleaf iStick 510-eGo adapter
- Uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: eleaf, iStick
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs