Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija
Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija

Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eVic BASIC WRINKLE 1500mAh 40W baterija
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 3,799.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

Joyetech eVic Basic WRINKLE 1500mAh 40W VW / TC baterija

Joyetech eVic Basic je najmanja box baterija (mod) u ponudi. Basic poseduje podršku za sve tipove rada tj sve dostupne atomizere i respektabilan kapacitet baterije spakovan u veoma malo kućište. Bilo da ste manje zahtevan korisnik koji bi da zakorači u svet box baterija, ili tražite neku kvalitetnu a veoma malu rezervnu opciju za korišćenje "napolju", Basic je svakako jedna od najboljih opcija za Vas. 

 

Ovo je WRINKLE verzija eVic BASIC modela, kod koje je telo baterije hrapavo. Funkcionalnost i specifikacije ova dva modela su inače potpuno isti.
 

SPECIFIKACIJE:
Dimenzije: 32mm X 22mm X 55mm
Kapacitet baterije: 1500mAh
Režimi rada: RTC / VW / VT(Ni, Ti, SS316) / Bypass / TCR
Opseg otpora atomizera: 0.05 - 1.5 oma za VT, 0.1 - 3.5 oma za VW i Bypass

 

 

 

Kao i kod većine drugih VW / VT uređaja, preko jednostavnog menija se bira željeni režim rada a izlazna snaga (temperatura) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića koji se nalaze neposredno ispod OLED displeja. Podržan je rad sa svim standardnim grejačima: kantal/nikrotal, titanijum, nikl, čelik (SS316). 

 

 

U meniju je, osim mogućnosti podešavanja tipa grejača koji se koristi, ugrađena i RTC (Real Time Clock) opcija preko koje možete da podesite prikaz časovnika na displeju moda. Časovnik se može prikazati u digitalnom i analognom obliku, može biti vidljiv dok se uređaj koristi ili kao screen saver.

 

 

 

Uređaj se puni preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod dugmića za podešavanje. Takođe, na dnu uređaja je RESET dugme koje treba upotrebiti ukoliko uređaj zablokira prilikom osvežavanja softvera ili nekih naprednijih podešavanja.

 

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x Joyetech eVic Basic 1500mAh 40W baterija
1 x USB kabal
1 x proizvođačeva garancija i kartica sa upozorenjima
1 x uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Basic, Joyetech, eVic
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs