Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech UNIMAX 22 2200mAh
Joyetech UNIMAX 22 2200mAh

Joyetech UNIMAX 22 2200mAh

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech UNIMAX 22 2200mAh
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 3,399.00

Dostupne opcije


* Boja:


Joyetech UNIMAX 22 2200mAh baterija

Joyetech UNIMAX 22 baterija kapaciteta 2200mAh iz UNIMAX serije proizvoda. UNIMAX baterije predstavljaju unapređenje ONE modela baterija. Uz istu visoku funkcionalnost, ovde je na telu baterije postavljena imitacija kože što UNIMAX baterije čini vizuelno veoma privlačnim i prijatnim za držanje.

Prekidač je isti kao na ONE V2 baterijama, poboljšanog kvaliteta i izmenjenog oblika. UNIMAX baterija ima dva režima rada. Osim opadajućeg režima gde se sa pražnjenjem baterije izlazni napon smanjuje, UNIMAX može da se koristi i u režimu stabilnog izlaznog napona. Na taj način se izbegava slabljenje performansi i promena užitka tokom jednog ciklusa napunjenosti.

Ovo je rezultiralo i mnogo širim spektrom atomizera koji se mogu koristiti uz ovu bateriju, pa se UNIMAX baterija može jako lepo koristiti sa gotovo svim atomizerima iz ponude. Estetski joj najbolje leže oni koji su iste širine, 22mm (ONE V2, CUBIS Pro i CUBIS Pro Mini...).

 

 

Specifikacija:
Debljina (prečnik): 22mm
Visina: 89mm
Kapacitet: 2200mAh
Tip konekcije: 510

Kod UNIMAX baterija je prostor oko samog konektora, na vrhu baterije, potpuno ravan. Stoga se na ovim baterijama NE MOGU KORISTITI atomizeri starije generacije koji vazduh povlače kroz otvor na svojim konektorima (npr ProTank 2/3 itd...).

 

 

Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

VAŽNA NAPOMENA: Prekidač UNIMAX baterija je širok i sa jako kratkim hodom, što ga čini veoma prijatnim za korišćenje. Ali upravo zbog toga se i veoma lako aktivira, pa je OBAVEZNO isključiti bateriju pre nego što je odložite u torbicu ili džep. U suprotnom će se baterija vrlo verovatno sama aktivirati prilikom nošenja, pa će sagoreti grejač i tečnost.

 

 

Promena režima rada je veoma jednostavna.

Kada baterija radi u opadajućem (direktnom) režimu, led svetlo u prekidaču je bele boje. Narandžasto svetlo označava stabilni (regulisani) režim.

 

Bateriju je potrebno isključiti, zatim držati prekidač pritisnut 5 sekundi sve dok led svetlo ne zablinka u drugoj boji. Tada pustite prekidač i možete koristiti bateriju u izabranom režimu.

Na isti način se vraćate u polazni režim.

 

Ispod prekidača baterije je led svetlo koje između ostalog ima funkciju indikatora napunjenosti baterije. 

 

Kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno.

Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže.

Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno.

 

 

Nalepnicu (sticker) koji predstavlja imitaciju kože je moguće jednostavno zameniti, i tako dobiti potpuno nov izgled Vaše UNIMAX baterije!

 

Baterija se puni preko Micro USB porta. Kabal se uključuje u USB port računara ili u odgovarajući strujni adapter (ne jači od 1A)! 

 

Sadržaj kompleta:
- Joyetech UNIMAX 22 baterija 2200mAh
- Uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

 

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: UNIMAX
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs