Delovi i oprema

Sortiraj prema:
Prikaz:
Prikaži kao: Listu / Mrežu
510-eGo adapter
510-eGo adapter.       Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM. ..
300.00
Bazirano na 3 poseta.
Aspire NX75 silikonska futrola
Silikonska futrola za Aspire NX75 baterijski mod Silikonska futrola za Aspire NX75 baterijski mod. Idealan način da Vaš uređaj sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da ga zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog m..
399.00
Bazirano na 0 poseta.
Aspire Pegasus Dock za punjenje
Aspire Pegasus Dock za punjenje   Fenomenalan punjač za Aspire Pegasus baterijski mod. Potrebno je samo da spustite Vaš Pegasus mod u ležište ovog stalka, i punjenje započinje automatski! Nema potrebe za traženjem adekvatnog punjača, ..
899.00
Bazirano na 0 poseta.
Avatar Reverse Charging 510 - USB adapter
Avatar Reverse Charging 510-USB adapter Zgodan uređaj kojim se Vaš baterijski mod za tren pretvara u eksternu bateriju, kojom možete puniti druge uređaje (mobilni telefon, mp3 plejer, itd...).     Proverite u uputstv..
599.00
Bazirano na 0 poseta.
Celluloid usnik (Drip Tip) 510
Zamenski usnik (DripTip) za elektronske cigarete. Providni modeli odgovaraju za sledeće kliromizere/atomizere: Protank i Mini ProTank 2/3, VapeOnly CE5 i CE5-S. Obojeni modeli (A31-A38) odgovaraju kliromizerima: Eleaf GS Air i GS Air-M, eG..
200.00
Bazirano na 2 poseta.
Celuloid D2L usnik - Wismec Amor Mini
Celuloid D2L usnik   Celuloid usnik za D2L korišćenje (uvlačenje pare direktno u pluća). Fabrički odgovara za Wismec Amor Mini atomizer, ali se može koristiti sa svim atomizerima koji imaju isti otvor za usnik.   &nbs..
199.00
Bazirano na 4 poseta.
Eleaf iStick 100W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 100W Silikonska futrola za Eleaf iStick 100W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala..
149.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 20W/30W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 20W/30W Silikonska futrola za Eleaf iStick 20W i Eleaf iStick 30W baterije. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veom..
149.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 40W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 40W Silikonska futrola za Eleaf iStick 40W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala, ..
299.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 50W kožna futrola
Kožna futrola sa ogrlicom za Eleaf iStick 50W Kožna futrola sa ogrlicom za Eleaf iStick 50W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od kože, sa oj..
399.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 50W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 50W Silikonska futrola za Eleaf iStick 50W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala, ..
149.00
Bazirano na 4 poseta.
Eleaf iStick 510-eGo adapter
Eleaf iStick 510-eGo adapter   Adapter za korišćenje eGo kliromizera na baterijama sa 510 tipom konektora.       Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM. ..
299.00
Bazirano na 2 poseta.
Eleaf iStick 60W zamenska maska (telo)
  Zamenska maska za Eleaf iStick 60W baterijski mod Eleaf iStick 60W je baterijski mod koji pokreće jedna 18650 baterija koju korisnik može menjati. Osim baterije, na ovom modu je izmenljivo i lice tj maska, jednostavnim skidanjem..
599.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf ONE usnik
Eleaf ONE usnik   Zamenski usnik (DripTip) za sledeće modele: Joyetech eGo ONE, Cubis, AIO, Tron-S, Tron-T... Odgovara i većini RBA atomizera iz naše ponude. Napravljen od debele i glatke plastike, vrlo prijatan za korišćenje. &nb..
199.00
Bazirano na 0 poseta.
eVic / eVic Supreme baterijska tuba
eVic / eVic Supreme baterijska tuba Zamenske tube za Joyetech eVic i eVic Supreme baterijske modove.       Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM. ..
299.00
Bazirano na 4 poseta.
Geekvape Squonk silikonska bočica
GeekVape Squonk silikonska bočica  Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direk..
699.00
Bazirano na 0 poseta.
Golisi I1 2A Smart USB punjač
Golisi I1 2A Smart USB punjač za baterije   Golisi I1 je moćan mali punjač za Li-Ion, Ni-MH i Ni-CD baterije. Osim automatskog prepoznavanja tipa baterije i samostalnog pokretanja odgovarajućeg režima punjenja, ovaj uređaj Vam..
1,599.00
Bazirano na 0 poseta.
Golisi I2 2A Smart USB punjač
Golisi I2 2A Smart USB punjač za baterije   Golisi I2 je moćan USB punjač za Li-Ion, Ni-MH i Ni-CD baterije. Osim automatskog prepoznavanja tipa baterije i samostalnog pokretanja odgovarajućeg režima punjenja, ovaj uređaj Vam ..
2,599.00
Bazirano na 0 poseta.
Inhalika AC adapter
Strujni adapter za Joyetech, Inhalika i eSmart USB punjače.   Ulazna struja:  AC100 - 240V,  50/60Hz,  100mA Izlaz: 5.0 V =/ 500mA Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš&nbs..
299.00
Bazirano na 6 poseta.
Inhalika eGo ogrlica
Odgovara svim eGo baterijama iz naše ponude. Sa Inhalika eGo ogrlicom oko vrata, možete Vašu cigaretu nositi svuda i bilo kada bez brige da će Vam ispasti iz džepa ili da ćete je izgubiti. Odlična je za one koji dosta vremena provode u autu, s..
199.00
Bazirano na 2 poseta.
Inhalika eGo torbica
Inhalika torbica za elektronske cigarete, u kojoj možete nositi Vašu opremu.       Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM. ..
249.00
Bazirano na 7 poseta.
Inhalika eGo XL torbica
Inhalika eGo XL torbica, najveća torbica za Vašu e-cigaretu! Za one koji sa sobom vole da ponesu više vaperske opreme, kao i za one koji ne žele da svoju e-cigaretu rasklapaju pre odlaganja u torbicu.       Za ..
499.00
Bazirano na 0 poseta.
Inhalika EVOD ogrlica
Inhalika EVOD ogrlica Ogrlica sa specijalno dizajniranim prstenom, za nošenje e-cigarete oko vrata. Odgovara EVOD baterijama i svim drugim baterijama kod kojih je prsten oko prekidača baterije širi nego na Joye eGo baterijama. Dakle, može ..
199.00
Bazirano na 0 poseta.
Inhalika stalak za 1 e-cigaretu
Stalak za Vašu elektronsku cigaretu, savršen način da Vam oprema bude uvek na dohvat ruke(radni sto, kancelarija, radionica...). Veoma stabilan i čvrst, napravljen da traje. Sa inhalika logom, garancijom kvaliteta!   ..
199.00
Bazirano na 2 poseta.
Inhalika stalak za 3 e-cigarete
Stalak za 3 elektronske cigarete, savršen način da Vam oprema bude uvek na dohvat ruke(radni sto, kancelarija, radionica...). Veoma stabilan i čvrst, napravljen da traje. Sa inhalika logom, garancijom kvaliteta!   P..
299.00
Bazirano na 0 poseta.
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs