Ogrlice i futrole

Ogrlice i futrole
Sortiraj prema:
Prikaz:
Prikaži kao: Listu / Mrežu
Aspire NX75 silikonska futrola
Silikonska futrola za Aspire NX75 baterijski mod Silikonska futrola za Aspire NX75 baterijski mod. Idealan način da Vaš uređaj sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da ga zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog m..
399.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 100W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 100W Silikonska futrola za Eleaf iStick 100W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala..
149.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 20W/30W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 20W/30W Silikonska futrola za Eleaf iStick 20W i Eleaf iStick 30W baterije. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veom..
149.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 40W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 40W Silikonska futrola za Eleaf iStick 40W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala, ..
299.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 50W kožna futrola
Kožna futrola sa ogrlicom za Eleaf iStick 50W Kožna futrola sa ogrlicom za Eleaf iStick 50W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od kože, sa oj..
399.00
Bazirano na 0 poseta.
Eleaf iStick 50W silikonska futrola
Silikonska futrola za Eleaf iStick 50W Silikonska futrola za Eleaf iStick 50W bateriju. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala, ..
149.00
Bazirano na 4 poseta.
Inhalika eGo ogrlica
Odgovara svim eGo baterijama iz naše ponude. Sa Inhalika eGo ogrlicom oko vrata, možete Vašu cigaretu nositi svuda i bilo kada bez brige da će Vam ispasti iz džepa ili da ćete je izgubiti. Odlična je za one koji dosta vremena provode u autu, s..
199.00
Bazirano na 2 poseta.
Inhalika EVOD ogrlica
Inhalika EVOD ogrlica Ogrlica sa specijalno dizajniranim prstenom, za nošenje e-cigarete oko vrata. Odgovara EVOD baterijama i svim drugim baterijama kod kojih je prsten oko prekidača baterije širi nego na Joye eGo baterijama. Dakle, može ..
199.00
Bazirano na 0 poseta.
Joyetech Cuboid silikonska futrola
Silikonska futrola za Joyetech Cuboid Silikonska futrola za Joyetech Cuboid baterijski mod. Idealan način da Vaš Cuboid sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da ga zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala, v..
419.00
Bazirano na 0 poseta.
Joyetech eGo AIO silikonska futrola
Silikonska futrola za Joyetech eGo AIO e-cigaretu Silikonska futrola za Joyetech eGo AIO elektronsku cigaretu. Idealan način da vaš AIO sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da ga zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma..
249.00
Bazirano na 4 poseta.
Joyetech eGo ONE ogrlica
Joyetech eGo ONE ogrlica   Joyetech eGo ONE ogrlica specijalno dizajnirana za standardne eGO ONE e-cigarete tj baterije. Odgovara samo Joye eGo ONE baterijama od 1100mAh i 2200mAh, ne može se koristiti sa drugim baterijama!  ..
399.00
Bazirano na 3 poseta.
Joyetech eGrip silikonska futrola
Silikonska futrola za Joyetech eGrip Silikonska futrola za Joyetech eGrip elektronsku cigaretu. Idealan način da Vaš eGrip sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da ga zaštitite u slučaju pada. Futrola je od veoma tankog materijala..
199.00
Bazirano na 1 poseta.
Joyetech eVic VTC Mini / Vtwo Mini silikonska futrola
Silikonska futrola za Joyetech eVic VTC Mini / Vtwo Mini baterijski mod Silikonska futrola za Joyetech eVIC VTC Mini baterijski mod. Idealan način da Vaš VTC Mini sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da ga zaštitite u slučaju pada. ..
349.00
Bazirano na 6 poseta.
Wismec Reuleaux RX2/3 silikonska futrola (2 kom)
Silikonska futrola za Wismec RX2/3 baterijski mod Silikonska futrola za Wismec RX2/3 baterijski mod. Idealan način da Vašu bateriju sačuvate od habanja prilikom korišćenja, kao i da je zaštitite u slučaju pada. U kompletu se dobijaju dve..
399.00
Bazirano na 0 poseta.
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs