Torbice i tabakere

Torbice i tabakere
Sortiraj prema:
Prikaz:
Prikaži kao: Listu / Mrežu
Inhalika eGo torbica
Inhalika torbica za elektronske cigarete, u kojoj možete nositi Vašu opremu.       Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM. ..
249.00
Bazirano na 7 poseta.
Inhalika eGo XL torbica
Inhalika eGo XL torbica, najveća torbica za Vašu e-cigaretu! Za one koji sa sobom vole da ponesu više vaperske opreme, kao i za one koji ne žele da svoju e-cigaretu rasklapaju pre odlaganja u torbicu.       Za ..
499.00
Bazirano na 0 poseta.
Inhalika tabakera
Inhalika tabakera je elegantan i pouzdan način da Vašu e-cigaretu i prateću opremu nosite sa sobom. Napravljena je od vrlo čvrstog i izdržljivog materijala. U unutrašnjosti je kalup u koji možete smestiti Vašu e-cigaretu, bočicu tečnosti i eve..
249.00
Bazirano na 0 poseta.
Joyetech eCab torbica
Joyetech eCab torbica dostupna u nekoliko boja, elegantna i praktična za nošenje Vaše eCab elektronske cigarete. Napravljena od najkvalitetnih materijala, lako se otvara i zatvara magnetom, ima predvidjeno mesto za elektronsku cigaretu i ..
599.00
Bazirano na 2 poseta.
Velika vaperska torbica
Velika vaperska torbica   Napokon na tržištu: torbica za vapere u koju može da stane Vaša KOMPLETNA oprema. Ili, barem njen značajan deo ;)           DIMENZIJE: 200 x 170 x 60 mm MATERI..
1,299.00
Bazirano na 2 poseta.
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs