Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eVic AIO VT Kit
Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit Joyetech eVic AIO VT Kit

Joyetech eVic AIO VT Kit

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eVic AIO VT Kit
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 5,999.00 8,599.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

Joyetech eVic AIO VT Kit

 

Joyetech eVic AIO je najnoviji model Joyetech-a, ultimativni All-in-One proizvod. Radi se o uređaju u koji je implementirano sve najbolje od trenutno dostupnih (avgust 2016) Joyetech-ovih rešenja. Unutar tela vrlo malih dimenzija je smeštena kompleta elektronska cigareta: izmenljiva 18650 baterija, rezervoar za tečnost i atomizer! U kompletu se dobija i adapter pomoću kojeg sa eVic AIO možete koristiti bilo koji drugi atomizer sa 510 navojem, umesto ovog fabričkog.
Zaista fenomenalne performanse spakovane u proizvod tako malih gabarita čine eVic AIO proizvodom koji je trenutno bez premca na svetskom tržištu e-cigareta.

 


SPECIFIKACIJE:
Dimenzije: 48mm X 26mm X 105mm (uključujući usnik)
Kapacitet baterije: zavisi od 18650 Li-Ion baterije koja se koristi
Kapacitet rezervoara (tanka): 3.5ml
Izlazna snaga: 1W - 75W
Režimi rada: VW / VT: Ni, Ti, SS316, TCR (M1,M2,M3) / Bypass / RTC
Opseg otpora atomizera: 0.05-1.5 oma za VT, 0.1-3.5 oma za VW i Bypass

 

 

Joyetech eVic AIo je moguće skoro u potpunosti rasklopiti, što olakšava održavanje i korišćenje.

 

 

Kao i kod većine drugih VW / VT uređaja, preko jednostavnog menija se bira željeni režim rada a izlazna snaga (temperatura) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića koji se nalaze na dnu uređaja. Dostupni režimi su već standardni za sve uređaje ovog tipa: izmenljiva snaga (VW), kontrola temperature (Ti, Ni, SS grejači i 3 TCR režima koje korisnik programira), direktni izlaz (BYPASS) gde izlazni napon zavisi od napunjenosti baterije unutar uređaja.

Kao dodatna opcija ovde je i RTC (Real Time Clock) gde se sat u analognom ili digitalnom obliku može postaviti na ekran uređaja:

 

 

Grejači koje eVic AIO koristi su grejači za Cubis / Cubis Pro / AIO atomizer. Stoga je mogućnost da tečnost procuri iz rezervoara prilikom korišćenja fabričkog atomizera svedena na minimum.

Fabrički atomizer se može rasklopiti radi pranja, potrebno je samo prethodno ukloniti magnetne korice. Zamena baterije se vrši na isti način, otvori se mod i izvadi prazna a ubaci napunjena baterija.

 

 

 

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno, pomeranjem u levu ili desnu stranu baze usnika se protok vazduha otvara ili zatvara (isto kao na Cubis atomizeru).

 

 

 

Tank je zapremine 3.5ml, prilikom punjenja treba obratiti pažnju da se ne pređe označena linija jer će u suprotnom doći do prelivanja kada se glava sa bazom ubaci u tank.

VAŽNA NAPOMENA: Svakodnevno proveravajte stanje Vašeg uređaja. Neophodno je redovno prebrisati unutrašnjost uređaja, naročito prostor oko tanka tj ležište u koje se tank postavlja. Usled nepravilnog dosipanja tečnosti u tank ili usled kondezovanja pare, ovde se može pojaviti tečnost koja će se potom spustiti u deo sa elektronikom ispod tanka. Tečnost unutar kutije sa elektronikom može izazvati ozbiljna oštećenja i nepopravljivu štetu!

Dosipanje tečnosti u ovaj atomizer je značajno olakšano, princip je isti kao na CUBIS PRO atomizeru: samo se odvrne gornja kapa i tečnost se sipa kroz otvore.

 

 

 

 

Ovaj uređaj korisniku pruža i mogućnost da na njemu koristiti bilo koji 510 (eGo) atomizer! Dovoljno je da se u otvor tanka ušrafi adapter koji je deo kompleta, i eVic AIO postaje VW / VT baterija sa kojom možete kombinovati atomizer po izboru.

 

Baterija se može puniti unutar uređaja, preko MicroUSB porta. Ipak, preporuka je punjenje baterije na eksternom punjaču!

Ukoliko se koristi na većim snagama ili sa grejačima malog otpora, obavezno je koristiti kvalitetne High Drain baterije.

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x eVic AIO uređaj
1 x NotchCoil 0.25 oma glava atomizera (za D2L korišćenje)
1 x BF SS316 0.50 oma glava atomizera (za D2L korišćenje)
1 x LVC Clapton 1.50 oma glava atomizera (za M2L korišćenje)
1 x QCS glava

1 x adapter za atomizer
2 x usnik (standardan i SPIRAL)
1 x USB kabal
2 x stiker za telo moda
1 x uputstvo

18650 baterija nije deo kompleta i kupuje se zasebno! Obavezno koristiti kvalitetne 18650 baterije, a u slučaju da uređaj želite da koristite na većim snagama neophodno je upotrebiti baterije sa većom izlaznom strujom (tzv. High Drain). Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko USB kabla koji je deo kompleta. Uređaj je passthrough, dakle može se koristiti dok se baterija puni. Ipak, svakako je bolja opcija da se baterija izvadi i puni na eksternom punjaču.

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije


LVC je glava veoma slična BF Clapton glavi koju imamo u ponudi, samo LVC na dnu ima otvor preko kojeg se kontroliše dotok tečnosti. Otuda i naziv LVC (Liquid Valve Control). Obratite pažnju prilikom montiranja ove glave, ukoliko prigušite ili skroz zatvorite dotok tečnosti doći će do momentalnog zagorevanja grejača!

Naša preporuka za standardno korišćenje su BF glave od 0.6oma, koje su se pokazale kao najbolje u odnosu normalnog protoka vazduha i dobijene arome. Možete ih naći u našoj ponudi.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Na ovoj temi se možete informisati o svim aktuelnostima u vezi ovog uređaja: LINK.

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: eVic, Joyetech, AIO
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs