Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit
Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh starter kit
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 4,699.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

Joyetech eGo ONE TFTA 2300mAh e-cigareta

 

Joyetech eGo ONE TFTA je elektronska cigareta iz ONE serije Joyetech proizvoda. ONE modeli su zbog svog kvaliteta i pouzdanosti najprodavaniji Joyetech proizvodi već treću godinu za redom. TFTA je uređaj kod kojeg su sve prednosti ONE proizvoda spojene u visoko kvalitetnu e-cigaretu vrlo simpatičnih dimenzija.  

Osim toga, TFTA kit je maksimalno jednostavan za korišćenje, te predstavlja pravi izbor za one koji bi da u svet pare uđu lako i kvalitetno.

 

 

 

TFTA e-cigaretu čine baterija (kapaciteta 2300mAh) i atomizer (kapaciteta 2ml). Iako se TFTA može rasklopiti na ova dva dela, oni nisu kompatibilni sa ostalim Joyetech atomizerima i baterijama. Drugim rečima, mogu se koristiti isključivo u paru!

 

 

SPECIFIKACIJA:
Dimenzije: 121mm (dužina) X 22mm (širina)
Kapacitet baterije: 2300mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2.0ml
Režim rada: direktni (opadajući) i regulisani (konstantni)

 

 

 

Baterija TFTA e-cigarete nudi korisniku rad u dva režima rada. 

Direktni režim (opadajući) je režim u kojem napon (tj. snaga) na izlazu zavisi od stepena napunjenosti baterije, pa je zato užitak slabiji kako se baterija prazni.

Regulisani režim (konstantni) isporučuje isti napon na izlazu, nezavisno od toga koliko je baterija puna.

 

Izmena režima se vrši na ugašenoj bateriji, dugim klikom (5s) se menja iz direktnog u regulisani režim, i obratno.

 

 

Na telu baterije je prekidač preko kojeg se uređaj aktivira. Oko prekidača je led lampica koje služi kao indikator napunjenosti. Kada je baterija napunjena od 60% do 100% kapaciteta, ova lampica svetli konstantno nakon aktivaranja baterije. Kako se baterija prazni, svetlo je sve učestalije i signalizira da je potrebno dopuniti bateriju.

 

 

TFTA e-cigareta je pre svega namenjena novim korisnicima, zbog toga je dizajnirana tako da je korišćenje i održavanje pojednostavljeno do maksimuma.

TFTA je skraćenica za Top Filling Top Airflow (punjenje sa vrha i kontrola protoka vazduha na vrhu).

 

 

 

Da bi se TFTA e-cigareta koristila, potrebno je na bateriju našrafiti glavu atomizera i tank, pa u tank sipati tečnost kroz manje, okrugle otvore na bazi tanka. Nemojte sipati u pravougaone otvore, oni služe za protok vazduha!

 

 

Nakon toga se našrafi poklopac tanka na kojem je usnik, i TFTA je spremna za upotrebu. Na poklopcu je prorez koji služi za kontrolu protoka vazduha, njegovim otvaranjem i zatvaranjem regulišete da li ćete dobiti lakše ili teže povlačenje.

 

 

Baterija se puni preko Micro USB porta na poleđini uređaja, na koji se poveže odgovarajući USB kabal priključen u USB port računara ili strujni adapter. Ukoliko ovu bateriju punite preko strujnog adaptera, on ne sme biti jači od 1A!

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
1 x Joyetech eGo ONE TFTA e-cigareta (atomizer + baterija 2300mAh)
2 x Joyetech ProCL 0.60 oma glava atomizera (za standardno M2L korišćenje)

1 x USB kabal
1 x uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

 

TFTA by Bet

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Joyetech, TFTA
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs