Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit
Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit

Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Kit
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 4,999.00

Dostupne opcije


* Boja:


Joyetech eVic VTC Mini + ONE Mega Starter Kit
 
 
Idealna kombinacija: čuveni Joyetech eVic VTC Mini bat. mod u paru sa ONE Mega atomizerom.
 
 
 
 
 
 

O VTC Mini baterijskom modu se već sve zna. To je, bez sumnje, najkvalitetniji i najdugotrajniji uređaj koji se pojavio u poslednje 2-3 godine. VTC Mini je naslednik eVic VT-a, prvog Joyetech-ovog modela koji pored već standardnog režima rada gde korisnik podešava izlaznu snagu (napon), ima i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC, kontrola temperature, eng. Temperature Control). Ovaj režim se obeležava i VT (eng. Variable Temperature).

Više detalja o VTC Miniju i iskustva korisnika možete naći na sledećem linku: eVic VTC Mini

 

 
 
 
 
Joyetech eVic VTC Mini je baterijski mod vrlo skladnih dimenzija i fenomenalnih performansi. 
Uređaj poseduje konektor standardnog 510 navoja sa oprugom (samopodešavajući plus pin). Regulacija izlazne struje se obavlja preko 2 dugmeta pozicionirana ispod displeja. 
 
 
 
 
 
 
 
VTC Mini pokreće izmenljiva 18650 baterija, što korisniku može pružiti veću slobodu u korišćenju i dužu autonomiju. Zamena baterije je veoma jednostavna, potrebno je samo ukloniti poklopac koji je preko malih magneta pričvrćen za kućište moda.
 
Osnovni parametri:
Dimenzije: 22.20 * 38.20 * 82.00 mm
Režimi rada: VT-Ti i VT-Ni / Bypass / VW 
Izlazna snaga: 1 - 60W
Opseg otpora atomizera: 0.05 - 1.0 oma (VT režim), 0.1 - 3.5 oma (VW i Bypass)
Opseg temperature: 100-315C/ 200-600F
 
 
 
VTC Mini se može koristiti u više režima rada:
 
Standardni VW režim gde korisnik sam podešava izlaznu snagu u skladu sa svojim afinitetima i grejačem koji koristi. U ovom režimu se može koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 60W (u zavisnosti od otpora atomizera). Nakon ažuriranja softvera maksimalna snaga se može povećati. 
 
 
Bypass režim u kojem mod ne reguliše izlaznu struju, pa ona zavisi isključivo od 18650 baterije koja je unutar moda (tj od napunjenosti i kvaliteta te baterije) i otpora atomizera. Drugim rečima, VTC Mini tada oponaša rad mehaničkog moda.
 
VT režim tj režim kontrole temperature. Ovde se može se vršiti izbor između nikl (Ni) i titanijum (Ti) grejača tj setapa. Nakon ažuriranja softvera dostupan je i i režim za grejače od čelika (SS).
Za više detalja o VT (odnosno TC) režimu rada, posetite LINK
 
 
 
 
 
 
 
 
VTC Mini Vam nudi još jednu fenomenalnu mogućnost: njegov Firmware je moguće nadograditi i tako uvek biti u koraku sa novim opcijama koje Joyetech osmisli. Dovoljno je samo da na svoj računar instalirate aplikaciju za ažuriranje softvera i povežete Vaš VTC Mini sa računarom, ažuriranje aplikacije je potom gotovo automatsko.
Ovu aplikaciju možete skinuti sa zvaničnog Joyetech sajta www.joyetech.com.
 
 
 

ONE Mega je visoko kvalitetan atomizer izrađen od čelika. Kapacitet mu je 4ml, a grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Pošto je ovaj atomizer već dugo u ponudi onda je i ponuda zamenskih glava veoma bogata.

 

 

 

U bazi atomizera je ugrađen ventil za kontrolu protoka vazduha (eng. AFC, AirFlow Controler), preko koga možete da podešavate da li ćete imati lakše ili teže povlačenje.

Tokom korišćenja nemojte držati ovaj ventil u potpunosti zatvorenim, jer će to izazvati curenje tečnosti.

 

 

 

 

 

 

Tank se puni kao i na drugim atomizerima sa donjim grejačem: atomizer se okrene naopako, pa se tečnost sipa sa strane (van centralne rupe za prolaz vazduha).

 

 
Više detalja o ONE atomizeru i iskustva njegovih korisnika možete videti na sledećem linku: eGo ONE atomizer
 
 

 

 

 

 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod
- MicroUSB kabal
- Joyetech eGo ONE Mega atomizer
- eGo ONE CL-Ni glava 0.2 oma (TC režim, za uvlačenje direktno u pluća tj D2L)
- eGo ONE CL-Ti glava 0.4 oma (TC režim, za uvlačenje direktno u pluća tj D2L)
- eGo ONE CL glava 1.0 oma (VW režim, za standardno uvlačenje u usta pa u pluća tj M2L) 
- detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
 
Za nove korisnike, kao i za one koji nemaju iskustva sa TC režimom rada, preporuka je korišćenje ISKLJUČIVO glava za VW režim: ONE CL (iz kompleta), ONE CLR ili ProCL (kupuju se posebno).
 
CL-Ni i CL-Ti glava se MORAJU koristiti u režimu kontrole temperature. Ukoliko nemate prethodno iskustvo sa ovim režimom rada, NEMOJTE KORISTITI OVE GLAVE!!!
 
18650 baterija kao ni strujni adapter nisu deo kompleta! Za punjenje koristite strujni adapter čija je izlazna struja do 1A.
 
Za VTC Mini se preporučuje upotreba kvalitetnih High Rate 18650 baterija. Kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti na ovom linku: 18650 baterije  
 
 
 
 
Baterija se može puniti i preko USB porta na Vašem računaru, ali je svakako bolja opcija punjenje van moda, na eksternom punjaču. Mod je Passthrough, dakle može se koristiti i dok se puni!

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Za VTC Mini se preporučuje upotreba kvalitetnih High Rate 18650 baterija. Kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti na ovom linku: 18650 baterije  

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs