Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Lucky Grass EDC Spinner
Lucky Grass EDC Spinner Lucky Grass EDC Spinner Lucky Grass EDC Spinner Lucky Grass EDC Spinner Lucky Grass EDC Spinner Lucky Grass EDC Spinner

Lucky Grass EDC Spinner

Šifra proizvoda: Lucky Grass EDC Spinner
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 899.00 1,299.00

Dostupne opcije


* Boja:

Količina:  
      

Lucky Grass EDC Spinner

Spinneri (eng Fidget Spinner) su igračke koje su se nedavno pojavile i izazvale nezapamćeno interesovanje u celom svetu. Vrlo jednostavnog dizajna a opet tako zarazne da ih je teško ostaviti po strani, bukvalno u trenu su našle primenu kod korisnika od 7 do 77 godina. Bilo da ste dekocentrisani, neraspoloženi ili naprosto imate "nervozne prste" kao većina bivših pušača, spinner može predstavljati vrlo jednostavan način da se razonodite.

 
Lucky Grass je model prefinjenog izgleda. Iako malih dimenzija i lagan, izrađen je od mesinga pa pruža osećaj kvaliteta i dugotrajnosti. Model za svaki dan, koji ne zahteva posebnu pažnju i lako se nosi u džepu, torbici itd...

 

U delu "Video snimci" možete videti kratku video prezentaciju ovog modela. Prikazano trajanje rotiranja svakog spinera je rađeno bez ikakvih pomagala i u prirodnom okruženju, bez ponavljanja. Cilj nam je bio da imate predstavu kako bi se spiner ponašao u svakodnevnoj upotrebi, ne da snimimo neki u praksi neostvariv rezultat. Na boljoj podlozi ili nakon vežbe, trajanje rotacije može biti osetno duže.

 

 

 

 

 

Na stranici www.spinnoza.rs možete videti kompletnu ponudu ovih fenomenalnih spinera. 

Lucky Grass EDC Spinner

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Spinner, Spinnoza
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs