Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Starss EDC Fidget Spinner
Starss EDC Fidget Spinner Starss EDC Fidget Spinner Starss EDC Fidget Spinner Starss EDC Fidget Spinner Starss EDC Fidget Spinner Starss EDC Fidget Spinner Starss EDC Fidget Spinner

Starss EDC Fidget Spinner

Brend: Starss
Šifra proizvoda: Starss EDC Fidget Spinner
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 1,599.00 2,599.00

Dostupne opcije


* Boja:Količina:  
      

Starss EDC Spinner

Fidget Spinneri (eng Fidget Spinner) su igračke koje su se nedavno pojavile i izazvale nezapamćeno interesovanje u celom svetu. Vrlo jednostavnog dizajna a opet tako zarazne da ih je teško ostaviti po strani, bukvalno u trenu su našle primenu kod korisnika od 7 do 77 godina. Bilo da ste dekocentrisani, neraspoloženi ili naprosto imate "nervozne prste" kao većina bivših pušača, Fidget igračka može predstavljati vrlo jednostavan način da se razonodite.

 

EDC model proizvođača Starss danas predstavlja top svetske ponude Fidget Spinnera. Ovaj model krasi najviši mogući kvalitet izrade, što se osim u izgledu manifestuje i njegovim veoma mirnim radom i gotovo nestvarnim trajanjem rotacije. Sam spiner je izrađen od mesinga, a ležište je od najkvalitetnijeg čelika.

 

 
U delu "Video snimci" možete videti kratku video prezentaciju ovog modela. Prikazano trajanje rotiranja svakog spinera je rađeno bez ikakvih pomagala i u prirodnom okruženju, bez ponavljanja. Cilj nam je bio da imate predstavu kako bi se spiner ponašao u svakodnevnoj upotrebi, ne da snimimo neki u praksi neostvariv rezultat. Na boljoj podlozi ili nakon vežbe, trajanje rotacije može biti osetno duže.

 

 

 

 

 

Na stranici www.spinnoza.rs možete videti kompletnu ponudu ovih fenomenalnih spinera. 

Starss EDC Spinner

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs