Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank
GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank

GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank

Brend: GeekVape
Šifra proizvoda: GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 4,099.00

Dostupne opcije


* Boja:Količina:  
      

GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank 


RTA je skraćenica za Rebuildable Tank Atomizer, što znači da se radi o atomizeru kog kojeg korisnik sam priprema grejače koje će koristiti. 

Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.

Upotreba naprednih RTA atomizera se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo.

 

 

 

 

 

Ammit Dual Coil je unapređena verzija GeekVape Ammit driper-tanka, moćnih performansi. Vazduh se do grejača doprema preko četiri kanala, sa boka i odozdo, što omogućava bolji protok i mogućnost korišćenja i grejača koji za pokretanje zahtevaju velike snage.

 

 

 

 

Ammit Dual Coil je masivan uređaj, vrlo visokog kvaliteta izrade.

 

Podržava kako Single Coil tako i Dual Coil grejače i poseduje mogućnost podešavanja protoka vazduha. U Single Coil verziji, rupu za vazduh ispod grejača koji niste postavili jednostavno zatvorite adapterom iz kompleta.

 

 

 

Deck Ammit Dual Coil tanka je širok čak 20mm i nema postove, što korisniku omogućava veliku fleksibilnost u izboru žice, vrste grejača i njihovog postavljanja.

Tečnost se u Ammit Dual Coil sipa tako što se odvrne gornji poklopac (kapa) i napuni tank. Naravno, ukoliko imate odgovarajući setap možete i nakapati direktno na grejač.

Ammit Dual Coil je moguće u potpunosti rasklopiti. 

Vrlo značajna je i opcija proširivanja tanka na čitavih 6ml zapremine: jednostavnom zamenom standardnog sa većim staklom iz kompleta i dodavanjem ekstenzije na cev za vazduh.

   

SADRŽAJ KOMPLETA:
- GeekVape Ammit Dual Coil RTA tank
- multifunkcionalni šrafciger
- kesica sa rezervnim delovima
- tank staklo za proširenje kapaciteta

- uputstvo  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ammit DC by Betrayer

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs