Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech CUBIS D19 2.0ml atomizer
Joyetech CUBIS D19 2.0ml atomizer Joyetech CUBIS D19 2.0ml atomizer

Joyetech CUBIS D19 2.0ml atomizer

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech CUBIS D19 atomizer
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 1,799.00 2,099.00

Dostupne opcije


* Boja:Količina:  
      

Joyetech CUBIS D19 atomizer

CUBIS je Joyetech serija proizvoda potpuno novog dizajna, koji garantuje da tokom korišćenja ne može doći do prosipanja ili curenja tečnosti. D19 je jednostavna verzija CUBIS atomizera, kapaciteta 2ml, koja širinom odgovara manjim box baterijama i baterijskim modovima, kao i standardnim ONE baterijama (1500mAh i XL 2200mAh).

Ovaj atomizer se može u potpunosti rasklopiti, što u mnogome olakšava kako upotrebu tako i održavanje.

 

 

 

Joyetech CUBIS D19 je atomizer izrađen od čelika i pyrex stakla. Dizajn predstavlja nešto sasvim novo na tržištu, Joyetech ga reklamira kao atomizer koji ne može da procuri. Pošto se atomizer otvara na gornjem kraju tj gornja kapa se odšrafljuje, a glava atomizera je našrafljena na tu kapu i čine celinu, zaista je nemoguće da atomizer procuri ka bateriji jer na dnu nema otvore. Na ovoj slici se vidi kako to izgleda, tj koji je položaj glave u Cubis atomizeru:

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave sa oznakom Cubis BF. U ponudi je veliki broj različitih glava za Cubis, preporučena podešavanja od strane proizvođača izgledaju ovako:

 

CUBIS poseduje skriveni ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na vrhu atomizera, neposredno ispod usnika. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

Tank se puni tako što odvrnete gornju kapu i izvadite je sve skupa sa našrafljenom glavom, pa uspete tečnost u tank. Sa strane tanka je oznaka MAX, nemojte puniti preko te linije jer nećete moći da našrafite glavu nazad bez prilivanja tečnosti!

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech CUBIS D19 telo atomizera
- Joyetech CUBIS usnik
Zamenska glava nije deo pakovanja i kupuje se zasebno!

 

U delu "Video snimci" možete pogledati jednostavnu prezentaciju ovog fenomenalnog atomizera!

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Joyetech Cubis

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs