Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml
Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml

Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE atomizer 2.5ml
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 999.00 1,889.00

Dostupne opcije


* Otpor grejača:


* Boja:


Joyetech eGo ONE 2.5ml atomizer

Joyetech eGo ONE atomizer kapaciteta 2.5ml. Nestvarno malih dimenzija (širina 19mm, visina bez usnika 30mm), ovaj atomizer je deo eGo ONE serije proizvoda koje je Joyetech krajem 2014. godine predstavio pod sloganom "The ONE device for EVERYONE" (jedan uređaj za svakoga).

 

 

Joyetech eGo ONE je atomizer izrađen od čelika. Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave sa vertikalnim grejačem (u oznaci CL) koje se proizvode u otporima od 0.5oma i 1.0oma.

U našoj ponudi možete naći zamenske glave od 1.0oma. Takođe, možete koristiti i CLR glave za ovaj atomizer koje su specijalno dizajnirane za lakše održavanje i premotavanje grejača. Na taj način ćete vrlo lako naći idealnu kombinaciju za svoje vaperske potrebe.

 

U bazi atomizera je ugrađen ventil za kontrolu protoka vazduha (eng. AFC, AirFlow Controler), preko koga možete da podešavate da li ćete imati lakše ili teže povlačenje.

 

Tank se puni kao i na drugim atomizerima sa donjim grejačem: atomizer se okrene naopako, pa se tečnost sipa sa strane (van centralne rupe za prolaz vazduha).

 

 

NAPOMENA: U ponudi je unapređena verzija ONE atomizera, sa većim prozorima na tanku.

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech eGo ONE metalni usnik
- Joyetech eGo ONE telo atomizera
- Joyetech eGo ONE baza atomizera
- Joyetech eGo ONE CL zamenska glava

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs