Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eGrip CL baza
Joyetech eGrip CL baza Joyetech eGrip CL baza

Joyetech eGrip CL baza

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eGrip CL baza
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 199.00
Količina:  
      

Joyetech eGrip CL baza


CL baza za Joyetech eGrip elektronsku cigaretu je vrlo zgodan dodatak Vašoj eGip elektronskoj cigareti. Uz pomoć ove baze možete u eGripu koristiti zamenske glave za Joyetech eGo ONE atomizer!

U našoj ponudi je eGrip v1 kome je najmanji dozvoljeni otpor grejača 1.2 oma, stoga na njemu neće biti moguće koristiti ONE CL glave! Međutim, ONE CLR glava sa grejačem premotanim na otpor veći od 1.2 oma će zasigurno biti Vaš omiljeni izbor, jer su ove glave dokazano kvalitetne i lake za korišćenje tj reparaciju, a daju fenomenalan ukus.

U kompletu se, osim CL baze, dobija i nekoliko silikonskih prstenova koji sprečavaju curenje tečnosti. Veći (beli) je neophodno montirati na vrh ONE glave, a tanji (žuti) su rezervni za one koji se već nalaze pri vrhu CL baze.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs