Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml
VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml

VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml

Brend: VapeOnly
Šifra proizvoda: Vapeonly CE5 BDCC
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 499.00 699.00

Dostupne opcije


* Boja kliromizera:


Količina:  
      

VapeOnly CE5 kliromizer sa zamenljivim BDC/BVC glavama.

 

VapeOnly CE5 BDCC kliromizer predstavlja proizvod iz serije koja je obeležila kraj 2013. godine. BDCC glave predstavljaju nešto potpuno novo u svetu elektronskih cigareta, pa se sa pravom kaže da se onaj ko ih proba teško vraća na nešto drugo od fabričke e-cig opreme.

 

BDCC glave su proizvod potpuno nove konstrukcije, napravljen u cilju kako rešavanja određenih problema koje su korisnici do sada imali tako i unapređenja samog iskustva korišćenja e-cigareta.
BDCC je skraćenica od Bottom Double Coil Changeable (donji dupli izmenjivi grejač). U ovim glavama su 2 grejača vezana paralelno i postavljena unakrsno u čauri obloženoj polifilom, koja se nalazi na dnu tanka. Zbog toga ove glave(tj ovi kliromizeri) daju mnogo više pare i jačine od svih ostalih kliromizera u ponudi. Takođe, zahvaljujući ovakvoj konstrukciji glave klir radi punom snagom od prvog dima, ukus je gotovo nestvarno konstantan tokom celog radog veka, a nije moguće ni da dođe do curenja ili zagorelog ukusa.
Na kraju, nije zanemarljivo da je zbog ovakve konstrukcije i sama iskorišćenost grejača mnogo veća nego kod standardnih kliromizera, pa ove glave traju osetno duže nego glave drugih kliromizera.

CE5 je kliromizer plastičnog tela, zapremine 1.8 ml i otpora 1.8 oma, sa izmenjivim usnikom.

 

Parametri:
Zapremina: 1.8 ml
Dužina:          8.2 cm
Širina: 1.4 cm
Otpor: 1.8 +/- 0.1 om

 

NAPOMENA: Krajem 2014. godine je kompanija Aspire, koja proizvodi ove kliromizere, u ponudu uvela unapređenu verziju glava sa oznakom BVCC (Bottom Vertical Coil Changeable, donji vertikalni zamenljivi grejač). Ove glave su izgledom identične prvobitnim BDCC glavama, razlika je u konstrukciji grejača (kod BDCC su dva grejača postavljena vodoravno a kod BVCC jedan postavljen uspravno). Razlike u radu su neznatne a BVCC glave su generalno pouzdanije i dugotrajnije, zbog toga su našoj ponudi kao zamenske glave ponuđene samo BVCC.

U CE5 kliromizerima se kao fabrička glava može naći i BDCC i BVCC, u zavisnosti od serije.

 


 

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs