Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml

VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml

Brend: VapeOnly
Šifra proizvoda: VapeOnly VIVI NOVA-S kliromizer
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 549.00 999.00

Dostupne opcije


* Boja kliromizera:


VapeOnly VIVI NOVA-S kliromizer sa zamenljivim BDCC glavama.

 

VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC kliromizer predstavlja proizvod iz serije koja je obeležila kraj 2013. godine. BDCC glave predstavljaju nešto potpuno novo u svetu elektronskih cigareta, pa se sa pravom kaže da se onaj ko ih proba teško vraća na nešto drugo od fabričke e-cig opreme.

BDCC glave su proizvod potpuno nove konstrukcije, napravljen u cilju kako rešavanja određenih problema koje su korisnici do sada imali tako i unapređenja samog iskustva korišćenja e-cigareta.

BDCC je skraćenica od Bottom Double Coil Changeable (donji dupli izmenjivi grejač). U ovim glavama su 2 grejača vezana paralelno i postavljena unakrsno u čauri obloženoj polifilom, koja se nalazi na dnu tanka. Zbog toga ove glave(tj ovi kliromizeri) daju mnogo više pare i jačine od svih ostalih kliromizera u ponudi. Takođe, zahvaljujući ovakvoj konstrukciji glave klir radi punom snagom od prvog dima, ukus je gotovo nestvarno konstantan tokom celog radog veka a mogućnost da tečnost procuri kroz glavu je svedena na minimum.
Na kraju, nije zanemarljivo da je zbog ovakve konstrukcije i sama iskorišćenost grejača mnogo veća nego kod standardnih kliromizera, pa ove glave traju osetno duže nego glave drugih kliromizera.

Ovaj kliromizer ima zapreminu od 3.5ml, metalnog je tela(osnove) i sa izmenljivim usnikom, što bi trebalo da garantuje njegovu dugotrajnost. Na telu se nalaze prozori kroz koje možete videti nivo tečnosti.

U kompletu se osim standardne glave od 1.8 oma, dobija i jedna zamenska od 2.2 oma. 

 

Parametri:
Zapremina: 3.5 ml
Dužina:          6.7 cm
Širina: 1.9 cm
Otpor: 1.8 +/- 0.1 om, 2.2 +/- 0.1 om

Ovaj kliromizer ima 510 navoj, stoga se može koristiti na svim eGo, eVod baterijama i baterijskim modovima iz naše ponude!

 

NAPOMENA: Krajem 2014. godine je kompanija Aspire, koja proizvodi ove kliromizere, u ponudu uvela unapređenu verziju glava sa oznakom BVCC (Bottom Vertical Coil Changeable, donji vertikalni zamenljivi grejač). Ove glave su izgledom identične prvobitnim BDCC glavama, razlika je u konstrukciji grejača (kod BDCC su dva grejača postavljena vodoravno a kod BVCC jedan postavljen uspravno). Razlike u radu su neznatne a BVCC glave su generalno pouzdanije i dugotrajnije, zbog toga su našoj ponudi kao zamenske glave ponuđene samo BVCC.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs