Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

KangerTech Subtank Mini atomizer
KangerTech Subtank Mini atomizer KangerTech Subtank Mini atomizer

KangerTech Subtank Mini atomizer

Brend: Kanger
Šifra proizvoda: KangerTech Subtank Mini atomizer
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 2,499.00

Dostupne opcije


* Boja:


KangerTech Subtank Mini atomizer

Subtank Mini je čuveni atomizer iz Kangera, model koji je već godinama poznat i priznat u svetu vapera. Vrlo je visokog kvaliteta izrade i svedenog dizajna, pa je teško naći iskusnijeg vapera koji ovaj atomizer barem neko vreme nije imao u svojoj kolekciji.

Popularnosti ovog atomizera je u mnogome doprinela i RBA (eng. Rebuildable) glava koja je veoma jednostavna za korišćenje. Kod ovakvih glava korisnik sam pravi i postavlja grejač i vatu, što ostavlja mogućnost personalizacije atomizera jer ga možete prilagoditi sopstvenim vaperskim potrebama i afinitetima. S obzirom da gotove fabričke glave nećemo imati u ponudi, korišćenje Subtank Mini atomizera preporučujemo samo korisnicima koji imaju iskustva u samostalnoj pripremi grejača!


 

 

SPECIFIKACIJA:
Visina: 69mm(sa usnikom)
Širina: 22mm
Kapacitet: 4.5ml

Subtank Mini je moguće u potpunosti rasklopiti. Usnik mu je izmenljiv, odgovaraju mu gotovo svi 510 usnici. Osim usnika, korisnik može vrlo jednostavno da promeni i pyrex staklo tanka. U svakom kompletu je i rezervno providno staklo, kojim možete zameniti crveno/ljubičasto koje je  u atomizeru fabrički postavljeno. 

 

Ukoliko želite da koristite RBa glavu, potrebno je da je rasklopite i u nju ubacite grejač i vatu prema sledećem uputstvu:

  

 

Nakon što sklopite atomizer, u njega treba nasuti e-tečnost. Okrenete atomizer naopako pa odšrafite tank sa baze atomizera, onda naspete tečnost u tank.

 

Ventil za kontrolu protoka vazduha (AFC) se nalazi na bazi atomizera i preko njega se jednostavno podešava da li želite da otpor prilikom uvlačenja bude veći ili manji. Podešavanje se vrši okretanjem prstena u levo ili u desno.

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Subtank Mini atomizer
- OCC glava otpora 0.5oma
- OCC glava otpora 1.2oma
- RBA glava
- rezervne gumice i zamenski tank
- materijal za RBA glavu: namotani grejači, mali šrafciger
- uputstvo

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs