Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave
KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave

Brend: Kanger
Šifra proizvoda: Kanger EVOD SOCC zamenske glave
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 229.00

Dostupne opcije


* Otpor grejača:* Količina:Količina:  
      

KangerTech EVOD/ProTank SOCC zamenske glave.

KangerTech SOCC glave su nov proizvod KangerTecha. Ovo su zamenske glave za EVOD i ProTank/ProTank2 kliromizere kod kojih se umesto fibera nalazi organska japanska vata.

Vata je osetno bolji provodnik tečnosti nego fiber, na stranu što se radi o 100% prirodnom proizvodu. Zamenske glave koje umesto fibera imaju vatu rade mnogo pouzdanije i kvalitetnije nego one sa fiberom, ukus tečnosti je izraženiji. Takođe, ove glave su mnogo otpornije na uticaje spoljašnje sredine (visoka temperatura, pritisak, truckanje...) pa su šanse da glava sa vatom zagrgolji ili procuri drastično manje.

 

NAPOMENA:

Za glave koje kao provodnik imaju vatu je OBAVEZNO dobro natopiti grejač pre prve upotrebe. Povucite 1-2 dima "na suvo" tj bez aktiviranja baterije, i ostavite da se natopi barem 30-ak sekundi.

Vata nije otporna na paljenje na suvo kao što je to fiber, stoga će glava na kojoj se prvi dim povuče pre nego što se grejač natopio postati momentalno neupotrebljiva!

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs