Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod
IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod

IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod

Brend: IJOY
Šifra proizvoda: IJOY SOLO Mini 75W TC bat. mod
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 4,999.00 5,999.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      
IJOY SOLO Mini 75W VW / TC baterijski mod
 
 
 
 
 
SOLO Mini je novi baterijski mod iz firme IJOY, model sa revolucionarnim elektronskim čipom koji donosi sasvim nov pristup korišćenju standardnih grejnih žica (kantal i nihrom). Ovaj čip je već predstavljen u starijem bratu SOLO Minija, ASOLO baterijskom modu, koji prvenstveno zbog svojih velikih gabarita nije naišao na prijem kakav kvalitetom zaslužuje. SOLO Mini je mnogo manjih dimenzija (pokreće ga jedna 18650 baterija), stoga se sa pravom očekuje da ovaj bude bestseler na početku 2016. godine.
 
 
 
SOLO Mini je moguće koristiti u sledećim režimima rada: klasični VW režim (promenljiva snaga) i TC režim (Temperature Control, za Ti i Ni žice, za više detalja posetite LINK). SOLO Mini nam donosi i jedan sasvim nov režim sa istim inicijalima kao kontrola temperature ali sa prilično drugačijom filozofijom: Taste Control (kontrola ukusa). Ovo je režim koji sprečava zagoreli ukus čak i na standardnim grejnim žicama (kantal, nihtrom ili čelik)!
 
Kada se koriste Ni ili Ti grejači, TC je u stvari standardni Temp Control režim. Sa 3 brza klika na T meni dugme se ulazi u opciju izbora između Ti i Ni žice. Nakon što izaberete koju žicu nameravate da koristite, podesite temperaturu (početna vrednost je 230C) i možete početi sa korišćenjem.
 
Kao što smo i napomenuli, TC režim ovog moda svoju inovativnost pokazuje na standardnim grejačima (kantal, nihrom ili čelik). Potrebno je da u VW režimu podesite željenu snagu i povučete par dimova, to je period kada SOLO Mini "uči" podešavanja za grejač koji se trenutno koristi. Nakon tih par dimova držite stisnuto T meni dugme i mod pređe u Taste Control režim. Ukoliko ste prebrzo prešli u TC režim, na ekranu će se pojaviti poruka o tome.
 
Nakon što pređete u TC režim, na ekranu se sa desne strane prikazuje "100%". To je procenjeno optimalno podešavanje za Vaš grejač i Vama prijatni ugođaj. Naravno, i ova postavka se može menjati pa prelazi u 101%, 102% itd... kada se povećava (Hard mode), ili 99% i manje ako se smanjuje (Soft mode).
 
Detaljno uputstvo o tome kako se ovaj mod koristi i koje su Vam sve opcije dostupne se dobija uz sam uređaj.
 
 
SPECIFIKACIJA:
Baterijska ćelija: 1 x 18650 baterija, nije deo kompleta
Dimenzije: 84mm x 40.4mm x 23.4mm (visina x dužina x širina)
Radni opseg snage/napona: 7-75W / 1.0-8.0V
Radni opseg temperature: 300°F-600°F / 150°C-315°C
Radni opseg otpora atomizera:
- 0.1oma - 1.5oma (TC Ni/Ti)
- 0.08oma - 2.5oma (TC za standardne grejne žice)
- 0.5oma - 3.0oma (TC za Kantal A1 žicu)
- 0.1oma - 3.0oma (VW za standardne grejne žice)
USB punjenje baterije: DA, ali nije Passthorugh
Materijal: aluminijum
 
 
Da bi mod pokrenuli, potrebno je samo ubaciti kvalitetnu 18650 bateriju i uključiti ga sa 5 brzih klikova. Baterija je orjentisana drugačije nego što smo do sada navikli, plus pol ide dole!
 
 
 
 
 
Nakon uključivanja, na ekranu su prikazana svi bitni parametri za rad atomizera, kao što su: otpor atomizera, izlazni napon i snaga izlazne struje, kao i nivo napunjenosti baterije.
 
 
U ponudi je nova serija IJOY SOLO Mini baterijskih modova, sa poboljšanim kvalitetom farbe.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- IJOY SOLO Mini baterijski mod
- Silikonska futrola
- MicroUSB kabal
- Detaljno uputstvo na srpskom i engleskom jeziku


 

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: SOLO, IJOY, 75W, Mini
eLiquid - Elektronske cigarete © 2017 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs