Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech UNIMAX + Exceed 22 Kit
Joyetech UNIMAX + Exceed 22 Kit Joyetech UNIMAX + Exceed 22 Kit Joyetech UNIMAX + Exceed 22 Kit

Joyetech UNIMAX + Exceed 22 Kit

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech UNIMAX + Exceed 22 Kit
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 5,298.00

Dostupne opcije


* Boja:


Joyetech Exceed 22 + UNIMAX 2200mAh e-cigareta

Kombinacija bez mane: fenomenalni Exceed 22 atomizer i prelepa UNIMAX baterija za Vaš potpuni užitak. Ova kombinacija je više nego dovoljna kako zahtevnijim korisnicima, tako i onima koji tek ulaze u svet e-cigareta.

 

 

Joyetech UNIMAX 22 je baterija kapaciteta 2200mAh iz UNIMAX serije proizvoda. UNIMAX baterije predstavljaju unapređenje ONE modela baterija. Uz istu visoku funkcionalnost, ovde je na telu baterije postavljena imitacija kože što UNIMAX baterije čini vizuelno veoma privlačnim i prijatnim za držanje.

UNIMAX baterija ima dva režima rada. Osim opadajućeg režima gde se sa pražnjenjem baterije izlazni napon smanjuje, UNIMAX može da se koristi i u režimu stabilnog izlaznog napona. Na taj način se izbegava slabljenje performansi i promena užitka tokom jednog ciklusa napunjenosti.

 

 

Specifikacija:

Debljina (prečnik): 22mm
Visina: 89mm
Kapacitet: 2200mAh
Tip konekcije: 510

 

 

 

Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

VAŽNA NAPOMENA: Prekidač UNIMAX baterija je širok i sa jako kratkim hodom, što ga čini veoma prijatnim za korišćenje. Ali upravo zbog toga se i veoma lako aktivira, pa je OBAVEZNO isključiti bateriju pre nego što je odložite u torbicu ili džep. U suprotnom će se baterija vrlo verovatno sama aktivirati prilikom nošenja, pa će sagoreti grejač i tečnost.

 

Promena režima rada je veoma jednostavna.

Kada baterija radi u opadajućem (direktnom) režimu, led svetlo u prekidaču je bele boje. Narandžasto svetlo označava stabilni (regulisani) režim.

Bateriju je potrebno isključiti, zatim držati prekidač pritisnut 5 sekundi sve dok led svetlo ne zablinka u drugoj boji. Tada pustite prekidač i možete koristiti bateriju u izabranom režimu.

Na isti način se vraćate u polazni režim.

 

Ispod prekidača baterije je led svetlo koje između ostalog ima funkciju indikatora napunjenosti baterije. 


Kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno.

 

Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže.

Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno.

 

 
 
 

 

Baterija se puni preko Micro USB porta. Kabal se uključuje u USB port računara ili u odgovarajući strujni adapter (ne jači od 1A)! 

 

 

 

 

Joyetech Exceed je atomizer nove generacije. Exceed seriju odlikuje sveden dizajn i vrlo kompaktne dimenzije. Ovi atomizeri se koriste na umerenim snagama, jer je kod njihovog dizajniranja naglasak bio na izraženoj aromi. 

 

 

 

SPECIFIKACIJA:

Visina: 37mm (sa usnikom, verzija sa 2ml kapacitetom)
Širina: 22.5m
Kapacitet: 2ml / 3.5ml
Tip konektora: 510

 

 

 

 

 

Atomizer je moguće u potpunosti rasklopiti, radi čišćenja i održavanja. Kod Exceed D22 atomizera je usnik izmenljiv, za razliku od Exceed D19 atomizera. U kompletu se dobija produžetak dimnjaka i veće zamensko staklo, kojim se kapacitet Exceed D22 atomizera povećava na 3.5ml!

 

 

Kako se koristi Exceed atomizer?

Na bazu atomizera se našrafi zamenska glava, na koju se onda našrafi tank sa gornjom bazom i kapom. Nakon toga je potrebno sipati tečnost u tank, što je kod Exceed atomizera veoma jednostavno jer se kapa odvrće:

 

     

 

 
 
Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Exceed koristi glave sa oznakom EX, za sada se nude u dve verzije: 0.5 oma za DL korišćenje u rasponu 20-35W (fabrička preporuka je 28W) i 1.2 oma za MTL korišćenje u rasponu 8-15W (fabrička preporuka je 12W).
 

 

 

 

Odgovarajuće EX zamenske glave možete pronaći u sekciji Zamenske glave: LINK ili u tabu "Slični proizvodi" iznad ovog opisa proizvoda.

Exceed atomizer poseduje ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na dnu atomizera. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech UNIMAX 22 2200mAh baterija
- Joyetech Exceed D22 2ml atomizer
- Exceed EX 0.5 oma DL zamenska glava

- Exceed EX 1.2 oma M2L zamenska glava
- zamensko staklo tanka za 3.5ml kapacitet i produžetak za dimnjak
- uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs