Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech CUBIS PRO Mini 2.0ml atomizer kit
Joyetech CUBIS PRO Mini 2.0ml atomizer kit Joyetech CUBIS PRO Mini 2.0ml atomizer kit

Joyetech CUBIS PRO Mini 2.0ml atomizer kit

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech CUBIS PRO Mini 2.0ml atomizer kit
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 2,099.00 2,499.00

Dostupne opcije


* Boja:

Količina:  
      

Joyetech CUBIS PRO Mini atomizer kit

Joyetech CUBIS PRO atomizer je naslednik CUBIS modela. CUBIS-ov potpuno nov dizajn garantuje da tokom korišćenja ne može doći do prosipanja ili curenja tečnosti. CUBIS PRO osim u dizajnu, donosi unapređenje u vidu poboljšanog ventila za kontrolu protoka vazduha (tzv. AFC) i drastično lakšeg dopunjavanja tanka. 

CUBIS PRO Mini je manja verzija CUBIS PRO atomizera, kapaciteta 2ml, idealna za korišćenje sa manjim baterijskim modovima.

 

 

 

 

Joyetech CUBIS PRO Mini je atomizer izrađen od čelika i pyrex stakla. 

Dizajn predstavlja nešto sasvim novo na tržištu, Joyetech ga reklamira kao atomizer koji ne može da procuri. Pošto se atomizer otvara na gornjem kraju tj gornja kapa se odšrafljuje, a glava atomizera je našrafljena na tu kapu i skupa čine celinu, zaista je nemoguće da atomizer procuri ka bateriji jer na dnu nema otvore. Da bi tečnost procurila ka drugom kraju, ka usniku, treba da pređe prilično dugačak put na gore, što se u praksi tj. prilikom standardnog korišćenja ne može dogoditi.

 

 

 

 

 

Kako se koristi CUBIS PRO?

Na slici (1) se vidi kako se odvće gornja kapa sa glavom, pa se atomizer razdvoji na dva dela: slika (2). Prvi model CUBIS-a se uvek morao ovako rasklopiti da bi se dopunila tečnost, ali CUBIS PRO ima mnogo elegantnije rešenje: odvrne se samo poklopac na gornjoj bazi (slika 3) i onda se tečnost sipa kroz otvore na bazi (slika 4).

Kod CUBIS PRO atomizera se rasklapanje (slika 2) obavlja samo onda kada je potrebno zameniti glavu!

 

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Pošto je Cubis trenutno primarni atomizer Joyetecha i u različitim varijantama se stavlja u sve aktuelne modele, ponuda zamenskih glava koje odgovaraju za ovaj atomizer se redovno osvežava.

Glave za Cubis iz naše ponude možete pronaći malo iznad ovog teksta, u tabu "Slični proizvodi", ili u sekciji "Zamenske glave" (gore, glavni meni).

Preporučena podešavanja od strane proizvođača izgledaju ovako:

 

CUBIS PRO poseduje skriveni ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na vrhu atomizera, neposredno ispod usnika. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech CUBIS PRO Mini atomizer (tank i gornja baza)
- Joyetech CUBIS usnik
- Joyetech CUBIS BF SS316 zamenska glava od 0.5 oma: za TC režim i uvlačenje direktno u pluća (D2L)
- Joyetech CUBIS LVC Clapton zamenska glava od 1.5 oma: za VW režim i standardno korišćenje (uvlačenje u usta pa u pluća, M2L)

LVC je glava veoma slična BF Clapton glavi koju imamo u ponudi, samo LVC na dnu ima otvor preko kojeg se kontroliše dotok tečnosti. Otuda i naziv LVC (Liquid Valve Control). Obratite pažnju prilikom montiranja ove glave, ukoliko prigušite ili skroz zatvorite dotok tečnosti doći će do momentalnog zagorevanja grejača!

Naša preporuka za standardno korišćenje su BF glave od 0.6oma, koje su se pokazale kao najbolje u odnosu normalnog protoka vazduha i dobijene arome. Možete ih naći u našoj ponudi.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Mini, Pro, Cubis
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs