Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eGo ONE 1100mAh
Joyetech eGo ONE 1100mAh Joyetech eGo ONE 1100mAh Joyetech eGo ONE 1100mAh Joyetech eGo ONE 1100mAh Joyetech eGo ONE 1100mAh

Joyetech eGo ONE 1100mAh

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eGo ONE 1100mAh
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 1,599.00

Dostupne opcije


* Boja:Joyetech eGo ONE 1100mAh baterija

Joyetech eGo ONE baterija kapaciteta 1100mAh. Nestvarno malih dimenzija, ova baterija je deo eGo ONE serije proizvoda koje je Joyetech krajem 2014. godine predstavio pod sloganom "The ONE device for EVERYONE" (jedan uređaj za svakoga).

Ovo je Li-Ion baterija sa direktnim izlazom, tj nema elektronski čip koji "pegla" napon na izlazu te on zavisi od napunjenosti baterije. Drugim rečima, eGo ONE baterija oponaša rad Li-Ion baterije u mehaničkom baterijskom modu. Zbog toga će se prilikom upotrebe sa grejačima standardnog otpora (1.5oma ili više) osetiti razlika u jačini (ukusu) kako se baterija bude praznila.

Prirodni "par" ovoj bateriji je ONE atomizer i sa njime najbolje radi.

Specifikacija:
Debljina (prečnik): 19mm
Visina: 58.5mm
Kapacitet: 1100mAh
Tip konekcije: 510

Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

 

VAŽNA NAPOMENA: Prekidač eGo ONE baterija je širok i sa jako kratkim hodom, što ga čini veoma prijatnim za korišćenje. Ali upravo zbog toga se i veoma lako aktivira, pa je OBAVEZNO isključiti bateriju pre nego što je odložite u torbicu ili džep. U suprotnom će se baterija vrlo verovatno sama aktivirati prilikom nošenja, pa će sagoreti grejač i tečnost.

 

Ispod prekidača baterije je led svetlo koje između ostalog ima funkciju indikatora napunjenosti baterije: kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno.

Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže.

Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno.

 

 

 

Baterija se puni preko miniUSB porta koji se nalazi na dnu baterije. Pored porta se nalazi mala LED lampica, koja se ugasi kada je baterija napunjena do vrha.

 

Sadržaj kompleta:
- Joyetech eGo ONE baterija 1100mAh
- Uputstvo

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2017 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs