Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eVic VTC DUAL baterijski mod
Joyetech eVic VTC DUAL baterijski mod

Joyetech eVic VTC DUAL baterijski mod

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eVic VTC DUAL baterijski mod
Zaliha: USKORO NA STANJU
Cena: 6,999.00 8,099.00

Dostupne opcije


* Boja:


Joyetech eVic VTC Dual baterijski mod
 
Joyetech eVic VTC Dual je novi model iz eVic VTC serije najtraženijih baterijskih modova u prethodnoj godini. VTC Dual je zadržao sve osobine koje su njegove prethodnika dovele na poziciju omiljenih među vaperima širom sveta, a unapređenje se ogleda u mogućnosti korišćenja i sa jednom i sa dve 18650 baterije.
 
 
 
 
 
 
Joyetech eVic VTC Dual je baterijski mod vrlo skladnih dimenzija i fenomenalnih performansi. Uređaj poseduje konektor standardnog 510 navoja sa oprugom (samopodešavajući plus pin).
Regulacija izlazne struje se obavlja preko 2 dugmeta pozicionirana ispod displeja, isto kao na svim box modovima i baterijama iz eVic VT serije.
 
 
 
 
VTC Dual pokreće jedna ili dve izmenljive 18650 baterije, u zavisnosti od toga koji nastavak korisnik postavi. Ovo Vam pruža osetno veću slobodu u korišćenju i po potrebi dužu autonomiju.
Zamena nastavaka kao i baterija je veoma jednostavna, na ilustraciji ispod možete videti više detalja.
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
Osnovni parametri:
 
Dimenzije:
23 x 38 x 86mm (jedna baterija), 
23 x 55 x 86mm (dve bat.)
Režimi rada:
RTC / VW / B
ypass /VT: Ti, Ni, SS316, TCR(M1, M2, M3)
Izlazna snaga:
1 - 75W (jedna baterija), 1 - 150W (dve baterije)
Opseg otpora atomizera (za VT režime):
0.05 - 1.5 oma
Opseg otpora atomizera (za VW i Bypass režime):
0.1 - 3.5 oma
Opseg temperature (za VT režime):
100-315℃/ 200-600°F
 
 
 
 
 
 
 
Kada je mod u VT režimu, može se vršiti izbor između Ni (nikl), Ti (titanijum), SS316 (čelik) grejača tj setapa. Osim ovih predefinisanih režima, u ponudi su i tri TCR režima (M1, M2 i M3) koje korisnik sam programira unošenjem vrednosti TCR koeficijenta za grejnu žicu od koje je napravljen grejač.
 
U Bypass režimu mod ne reguliše izlaznu struju, pa ona zavisi isključivo od 18650 baterije koja je unutar moda (tj od napunjenosti i kvaliteta te baterije) i otpora atomizera. Drugim rečima, uređaj tada oponaša rad mehaničkog moda.
 
Kada mod koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 75W (single tj jedna baterija) ili 150W (dual, dve baterije), u zavisnosti od otpora atomizera.
 
Nove opcije u meniju ovog baterijskog moda su RTC i mogućnost postavljanja ličnog logoa na ekran moda.
RTC je skračenica od Real Time Clock i označava mogućnost da se na ekranu VTC Dual moda prikaže tačno vreme, u "analognom" ili digitalnom obliku:
 
 
 
 
Osim ovakvog prikaza, tačan sat je moguće postaviti i kao Screen saver:
 
 
 
Lični logo je opcija koja omogućava korisniku da sliku po želji (odgovarajućeg tipa i dimenzija) postavi na ekran svog VTC Dual moda.
 
 
VTC Dual Vam nudi još jednu fenomenalnu mogućnost: njegov Firmware je moguće nadograditi i tako uvek biti u koraku sa novim opcijama koje Joyetech osmisli. Dovoljno je samo da na svoj računar instalirate aplikaciju za ažuriranje softvera i povežete mod sa računarom, ažuriranje aplikacije je potom gotovo automatsko.
Ovu aplikaciju možete skinuti sa zvaničnog Joyetech sajta www.joyetech.com.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech eVic VTC Dual baterijski mod sa nastavcima za jednu i dve baterije
- MicroUSB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
 
18650 baterije kao ni strujni adapter nisu deo kompleta! Ukoliko baterije punite unutar moda, za punjenje koristite strujni adapter čija je izlazna struja do 1A.
Za VTC Dual se preporučuje upotreba kvalitetnih 18650 baterija. Ukoliko je korisnik zahtevan i upotrebljava mod na većim snagama, potrebno je koristiti High Drain baterije (Sony VTC4 i VTC5, Samsung 18650-25R, LG HE-4 itd...).
 
Obratite posebnu pažnju na polove baterije prilikom postavljanja u dual režimu! 
 
 
 
 

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2017 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs