Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod
Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod

Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 5,699.00 6,299.00

Dostupne opcije


* Boja:
Količina:  
      
Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod
 
Joyetech eVic VTC Mini je naslednik eVic VT-a, prvog Joyetech-ovog modela koji pored već standardnog režima rada gde korisnik podešava izlaznu snagu (napon), ima i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC).. Radi se o potpuno novom pravcu u proizvodnji e-cigareta gde se u atomizerima koriste posebni grejači od nikl ili titanijum žica, a sama baterija ima mogućnost kontrole temperature grejača. Ovim se postiže da se žica grejača nikada ne zagreje iznad temperature koju je zadao korisnik, pa se parenje podiže na jedan sasvim novi, mnogo bezbedniji nivo.
Pošto nema mogućnosti za dobijanje zagorelog ukusa, sami grejači tj glave traju osetno duže i gotovo da nema promene ukusa tečnosti kako se glava koristi.
 
Za više detalja o TC režimu rada, posetite LINK
 
 
Joyetech eVic VTC Mini je baterijski mod vrlo skladnih dimenzija i fenomenalnih performansi. 
Uređaj poseduje konektor standardnog 510 navoja sa oprugom (samopodešavajući plus pin). Regulacija izlazne struje se obavlja preko 2 dugmeta pozicionirana ispod displeja.
 
 
 
 
 
 
VTC Mini funkcioniše na principu izmenljive 18650 baterije, što korisniku može pružiti veću slobodu u korišćenju i dužu autonomiju. Zamena baterije je veoma jednostavna, potrebno je samo ukloniti poklopac koji je preko malih magneta pričvrćen za kućište moda.
 
 
 
 
 
Osnovni parametri:
 
Dimenzije: 22.20 * 38.20 * 82.00 mm
Režimi rada: VT-Ti i VT-Ni / Bypass / VW 
Izlazna snaga: 1 - 60W
Opseg otpora atomizera (za VT režime): 0.05 - 1.0 oma
Opseg otpora atomizera (za VW i Bypass režime): 0.1 - 3.5 oma
Opseg temperature (za VT režime): 100-315℃/ 200-600°F
 
Kada je mod u VT režimu, može se vršiti izbor između Ni (nikl) i Ti (titanijum) grejača tj setapa.
 
U Bypass režimu mod ne reguliše izlaznu struju, pa ona zavisi isključivo od 18650 baterije koja je unutar moda (tj od napunjenosti i kvaliteta te baterije) i otpora atomizera. Drugim rečima, VTC Mini tada oponaša rad mehaničkog moda.
 
Kada mod koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 60W (u zavisnosti od otpora atomizera).
 
 
 
 
 
VTC Mini Vam nudi još jednu fenomenalnu mogućnost: njegov Firmware je moguće nadograditi i tako uvek biti u koraku sa novim opcijama koje Joyetech osmisli. Dovoljno je samo da na svoj računar instalirate aplikaciju za ažuriranje softvera i povežete Vaš VTC Mini sa računarom, ažuriranje aplikacije je potom gotovo automatsko.
Ovu aplikaciju možete skinuti sa zvaničnog Joyetech sajta www.joyetech.com.
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech eVic VTC Mini baterijski mod
- mini USB kabal.
- detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
 
18650 baterija kao ni strujni adapter nisu deo kompleta! Za punjenje koristite strujni adapter čija je izlazna struja do 1A.
Za VTC Mini se preporučuje upotreba kvalitetnih High Drain 18650 baterija (Sony VTC4, Panasonic NCR18650PF, Samsung 18650-25R itd...).
Baterija se može puniti i preko USB porta na Vašem računaru.
 
 
 
 
 
Mod je Passthrough, dakle može se koristiti i dok se puni!

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2017 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs