Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit
Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit

Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit

Brend: Joyetech
Šifra proizvoda: Joyetech Exceed D19 2ml atomizer
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 2,299.00

Dostupne opcije


* Boja:
Količina:  
      

Joyetech Exceed D19 2ml atomizer kit

Joyetech Exceed je atomizer nove generacije. Exceed seriju odlikuje sveden dizajn i vrlo kompaktne dimenzije. Ovi atomizeri se koriste na umerenim snagama, jer je kod njihovog dizajniranja naglasak bio na izraženoj aromi. 

 

 

Exceed atomizer je izrađen u skladu sa važećom EU direktivom (TPD), pa kod njega nije moguće da dođe do curenja tečnosti prilikom pravilne upotrebe.

 

 

 

SPECIFIKACIJA:

Visina: 42mm (sa usnikom)
Širina: 19mm
Kapacitet: 2ml
Tip konektora: 510

 

 

 

 

 

Atomizer je moguće u potpunosti rasklopiti, radi čišćenja i održavanja. Usnik nije izmenljiv, tj gornja kapa tanka i usnik čine celinu.  

 

 

Kako se koristi Exceed atomizer?

Na bazu atomizera se našrafi zamenska glava, na koju se onda našrafi tank sa gornjom bazom i kapom. Nakon toga je potrebno sipati tečnost u tank, što je kod Exceed atomizera veoma jednostavno jer se kapa odvrće:

 

     

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Exceed koristi glave sa oznakom EX, za sada se nude u dve verzije: 0.5 oma za DL korišćenje u rasponu 20-35W (fabrička preporuka je 28W) i 1.2 oma za MTL korišćenje u rasponu 8-15W (fabrička preporuka je 12W).

 

 

Odgovarajuće EX zamenske glave možete pronaći u sekciji Zamenske glave: LINK ili u tabu "Slični proizvodi" iznad ovog opisa proizvoda.

 

Exceed atomizer poseduje ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na dnu atomizera. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech Exceed D19 2ml atomizer
- Exceed EX 0.5 oma DL zamenska glava

- Exceed EX 1.2 oma M2L zamenska glava
- Uputstvo

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Exceed, D19
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs