Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Eleaf Pico 25 + Joye Cubis Pro Kit
Eleaf Pico 25 + Joye Cubis Pro Kit Eleaf Pico 25 + Joye Cubis Pro Kit Eleaf Pico 25 + Joye Cubis Pro Kit Eleaf Pico 25 + Joye Cubis Pro Kit

Eleaf Pico 25 + Joye Cubis Pro Kit

Brend: Inhalika
Šifra proizvoda: Pico 25 Cubis Pro Kit
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 6,999.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

Eleaf Pico 25 + Joyetech Cubis Pro Kit

Moćna kombinacija Eleaf iStick Pico 25 baterijskog moda i Joyetech Cubis Pro atomizera, sposobna da zadovolji i zahtevne korisnike.

 

Pico 25 je unapređena verzija prvog Pico moda. Zbog veće dimenzije konektora može se koristiti sa atomizerima do 25mm širine.Pokreće ga jedna 18650 baterija koju korisnik može menjati. Preporuka je korišćenje kvalitetnih High Rate baterija!

Mod poseduje OLED displej veličine 0.91 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača). 

 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 45mm * 23mm * 70.5mm
Kapacitet: zavisi od Li-Ion baterije koja se koristi
Tip konektora (navoja): 510
Deklarisani opseg snage:  maksimalno 85W
Podržani režimi rada:
VW / Bypass / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR
Opseg otpora grejača:
0.05 - 1.00 oma (TC režimi), 0.15 - 3.50 oma (VW režim)
Deklarisani opseg temperature grejača:
200-600 F odnosno 100-315℃

 

 

 

Pico poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom koji je izrađen od čelika. U mod je ugrađen standardni set opcija i zaštita ( paljenje i gašenje sa 5 brzih klikova, Stealth opcija kojom se ekran ne pali prilikom korišćenja, opcija rotiranja ekrana za 180 stepeni, itd...) 

Uređaj se koristi poput svih drugih VW / TC baterija i modova, ulaskom u meni (nakon 3 brza klika na prekidač) se vrši izbor opcija tj režima rada. Izlazna snaga tj temperatura se podešava preko PLUS i MINUS dugmića koji su ovde, zbog dimenzija, smešteni na dno moda.

Ekran Pico 25 moda je velik i jasan. Korisniku su dostupne tri različite verzije prikaza bitnih parametara, tj tri interfesa.

 

 

MicroUSB punjenje. Bateriju koja je u modu možete puniti i ne vadeći je, microUSB punjačem koji je danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Ovaj mod ima Passthrough opciju tj. može se koristiti i dok se puni. Preporuka je da se Li-Ion baterija izvadi iz moda i puni na zasebnom punjaču! 

 

Prilikom ubacivanja baterije obratite pažnju na polove: plus pol ide na dole!     

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije   

 

 

 

 

Joyetech CUBIS PRO atomizer je naslednik prvog CUBIS modela. CUBIS-ov dizajn garantuje da tokom pravilnog korišćenja ne može doći do prosipanja ili curenja tečnosti. CUBIS PRO osim u dizajnu, donosi unapređenje u vidu poboljšanog ventila za kontrolu protoka vazduha (tzv. AFC) i drastično lakšeg dopunjavanja tanka. Takođe, i kapacitet je malo povećan pa se u rezervoar CUBIS PRO atomizera može sipati 4ml e-tečnosti.

Joyetech CUBIS PRO je atomizer izrađen od čelika i pyrex stakla. 

 

Kako se koristi CUBIS PRO?

Na slici (1) se vidi kako se odvće gornja kapa sa glavom, pa se atomizer razdvoji na dva dela: slika (2). Prvi model CUBIS-a se uvek morao ovako rasklopiti da bi se dopunila tečnost, ali CUBIS PRO ima mnogo elegantnije rešenje: odvrne se samo poklopac na gornjoj bazi (slika 3) i onda se tečnost sipa kroz otvore na bazi (slika 4).

Kod CUBIS PRO atomizera se rasklapanje (slika 2) obavlja samo onda kada je potrebno zameniti glavu!

 

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave. Glave za Cubis iz naše ponude možete pronaći malo iznad ovog teksta, u tabu "Slični proizvodi", ili u sekciji "Zamenske glave" (gore, glavni meni).

Preporučena podešavanja od strane proizvođača izgledaju ovako:

 

CUBIS PRO poseduje skriveni ventil za protok vazduha (AFC), koji se nalazi na vrhu atomizera, neposredno ispod usnika. Tu podešavate da li želite jači ili slabiji otpor vazduha prilikom uvlačenja.

 

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick Pico 25 85W baterijski mod
- USB kabal
- Joyetech CUBIS atomizer (tank i gornja baza)
- Joyetech CUBIS metalni usnik
- Joyetech CUBIS SPIRAL usnik (sprečava prskanje tečnosti sa grejača)
- Joyetech CUBIS BF SS316 zamenska glava od 0.5 oma: TC režim i uvlačenje direktno u pluća (D2L)
- Joyetech CUBIS Notchcoil zamenska glava od 0.25 oma: za TC režim i uvlačenje direktno u pluća (D2L)
- Joyetech CUBIS LVC Clapton zamenska glava od 1.5 oma: za VW režim i standardno korišćenje (uvlačenje u usta pa u pluća, M2L)
- Uputstvo za upotrebu

 

LVC je glava veoma slična BF Clapton glavi koju imamo u ponudi, samo LVC na dnu ima otvor preko kojeg se kontroliše dotok tečnosti. Otuda i naziv LVC (Liquid Valve Control). Obratite pažnju prilikom montiranja ove glave, ukoliko prigušite ili skroz zatvorite dotok tečnosti doći će do momentalnog zagorevanja grejača!

Naša preporuka za standardno korišćenje su BF glave od 0.6oma koje su se pokazale kao najbolje u odnosu normalnog protoka vazduha i dobijene arome. Možete ih naći u našoj ponudi.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: iStick, eleaf, Pico, Cubis
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs