Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit
SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit

SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit

Brend: SMOK
Šifra proizvoda: SMOK Xpro M45 VW 2500mAh baterija
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 5,298.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

SMOK Xpro M45 + Eleaf GS Air-M kit

Ova elektronska cigareta predstavlja elegantnu kombinaciju, vrlo jednostavnu za upotrebu. Čine je Smok Xpro M45 box baterija sa dva režima rada, i kvalitetni GS Air-M atomizer. 

 

Xpro M45 baterija ima kapacitet 2500mAh. Poseduje OLED displej veličine 0.8 inča na kojem su prikazani bitni parametri: otpor atomizera koji je priključen, napunjenost baterije, izlazni napon i izlazna snaga.

Ova baterija može raditi u režimu VW (promenljive snage) ili Bypass (direktni izlaz, snaga zavisi od napunjenosti baterije). Promena režima je vrlo jednostavna, kliknete brzo 3 puta na prekidač baterije i otvarate stavku menija gde se vrši izbor između dve ponuđene mogućnosti.

Kod ovog uređaja smo izvršili jednu izmenu. Kako bi sprečili problem sa najslabijom tačkom većine modova sa integrisanom baterijom, zamenili smo ćeliju koja se u M45 dobija fabrički i umesto nje stavili visoko kvalitetnu 18650 Li-Ion bateriju (LG HE4 ili Samsung 25R)!

Ovo su među najkvalitetnijim Li-Ion baterijama na tržištu, što bi ovako unapređenom uređaju trebalo da omogući dug i pouzdan radni vek.

 

Eleaf GS Air-M je jednostavan atomizer, visokog kvaliteta izrade. Tank je izrađen od pyrex stakla i ima zapreminu od čak 4ml, što ovaj atomizer čini vrlo dobrom opcijom za svakodnevnu upotrebu nezahtevnih korisnika. 

Atomizer je moguće u potpunosti rasklopiti radi pranja i redovnog održavanja.

 

 

 

Zamenske glave se lako postavljaju i menjaju, u ponudi je više vrsta različitih zamenskih glava te svaki korisnik može naći za sebe odgovarajuću opciju.

 

 

 

 

 

Na bazi kliromizera je postavljen prsten koji služi kao ventil za podešavanje protoka vazduha (eng. AFC, AirFlow Controler). Jednostavnim odvrtanjem i zavrtanjem ovog prstena podešavate da li želite lakše ili teže povlačenje pare na ovom kliromizeru. 

 

 

 

 

 

 

Tank se puni vrlo lako, na isti način kao i kod većine kliromizera sa donjim grejačem: okrenete kliromizer naopako, odvrnete bazu i uspete tečnost sa strane (van centralne cevčice za protok vazduha).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MicroUSB punjenje. Punjenje baterije se vrši microUSB punjačem, koji je danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Baterija radi kao Passthrough tj može se puniti i dok se koristi.

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- SMOK Xpro M45 VW baterija 2500mAh (Inhalika upgrade)
- Eleaf GS Air-M atomizer
- 510-eGo adapter
- Uputstvo za upotrebu

USB kabal i strujni adapter nisu deo kompleta! Za punjenje možete koristiti standardni Micro USB kabal. 

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Smok, xpro, m45
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs