Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod
Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod

Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod

Brend: Vaporesso
Šifra proizvoda: Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 5,499.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      

Vaporesso Attitude 80W VW / TC baterijski mod

 

Vaporesso Attitude 80W je uređaj visokog kvaliteta izrade i prelepog izgleda. Vaporesso je proizvođač koji nas je od prvog dana navikao na proizvode koji se vizuelno razlikuju od ostalih na tržištu. Na sreću, ta jedinstvenost nije na uštrb kvaliteta pa Vaporesso modovi uvek spadaju u vrh trenutne ponude.

Attitude 80W baterijski mod pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija. Osim kvalitetom, od ostalih modova na tržištu se izdvaja i dizajnom: konektor je "spušten" pa zato atomizer koji našrafite manje viri izvan moda. Zbog toga je Attitude veoma zahvalan za pravljenje manjih kombinacija za svakodnevnu upotrebu.

 
 
 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 81mm * 24mm * 45mm
Kapacitet: zavisi od baterije koja se koristi

Težina: 125g (bez baterije)
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Maksimalna izlazna snaga: 80W
Režimi rada: Smart VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR) / CCW / CCT
Opseg otpora grejača: 0.05 - 5.00 oma (za TC režim minimalan otpor je 0.15 oma)

 

Uređaj poseduje OLED displej veličine 0.91 inča, na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije

- izlazni napon i snaga
- režim rada

Attitude poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Na žalost, ovde je plaćena cena malih dimenzija samog moda, pa se na Attitude ne mogu našrafiti atomizeri prečnika većeg od 22mm.

U mod je ugrađen set opcija za bezbednost i udobnost pri korišćenju: zaključavanje parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaključavanje otpora atomizera (za VT režim), rotiranje ekrana itd...

 

 


Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Dugim klikom na prekidač (3s) se bira jedan od dostupnih režima.

U Attitude je implementirana Vaporesso OMNI elektronika koja pruža mogućnost korišćenja nekoliko fenomenalnih režima rada.

 

Smart VW je unapređena verzija klasičnog režima promenljive snage (VW). U Smart VW režimu uređaj automatski odredi optimalnu vrednost snage, na osnovu očitane vrednosti otpora atomizera. Smart VW režim se može jednostavno isključiti u meniju uređaja, onda korisnik sam podešava snagu izlazne struje. 

VT je standardni režim kontrole temperature (TC) za grejače od Ni200, Ti ili SS žice. U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi. Postoje dve TCR postavke koje uređaj može da zapamti.

 

 

Bypass je režim direktnog izlaza, bez regulacije. Napon (snaga) na izlazu zavise isključivo od napona (tj nivoa napunjenosti) baterije i otpora atomizera. Drugim rečima, u ovom režimu uređaj oponaša mehanički baterijski mod.


CCW (eng. Customized Curve of Wattage) je napredna verzija VW režima. Korisnik podešava konkretnu vrednost snage za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. Na taj način je omogućeno da u potpunosti izvučete maksimum iz svog atomizera, npr većom snagom u prvim sekundama povlačenja itd...


CCT (eng. Customized Curve of Temperature) je napredna verzija VT režima. Princip je sličan kao kod CCW režima, korisnik podešava konkretnu vrednost temperature za svaki od 10 uzastopnih intervala koji traju po 0.5s. 

 

Attitude pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na boku uređaja. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

 

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 
 
 

Baterija se može puniti unutar uređaja. Punjenje se obavlja preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod displeja.
Osim za punjenje, preko ovog porta možete obaviti i ažuriranje firmware-a uređaja.

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Attitude 80W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs