Joyetech distributer

Ritchy distributer

Aspire distributer

Eleaf distributer

Vapeonly distributer

Kangertech distributer

Vision distributer

Wismec Reuleaux RX2/3  VW / TC baterijski mod
Wismec Reuleaux RX2/3  VW / TC baterijski mod

Wismec Reuleaux RX2/3 VW / TC baterijski mod

Brend: Wismec
Šifra proizvoda: Wismec Reuleaux RX2/3 VW / TC baterijski mod
Zaliha: Na stanju
Sviđa Vam se ovaj proizvod ?
Cena: 6,499.00 8,599.00

Dostupne opcije


* Boja:


Količina:  
      
Wismec Reuleaux RX2/3 VW / TC baterijski mod
 
Wismec Reuleaux RX2/3 je unapređeni model Reuleaux serije, dizajniran od strane Jaybo-a, koji korisniku nudi mogućnost modularnog korišćenja. Naime, u kompletu se dobijaju dva različita poklopca za baterije pa se zato RX2/3 može koristiti sa dve ili sa tri 18650 Li-ion baterije! Korisniku je dakle ostavljena mogućnost izbora, u zavisnosti od toga da li mu je u određenom momentu bitniji kapacitet ili dimenzije.
 
 
RX2/3 je baterijski mod koji pored već standardnog režima rada (gde korisnik podešava izlaznu snagu) ima i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC). Radi se o potpuno novom pravcu u proizvodnji e-cigareta gde se u atomizerima koriste posebni grejači od nikl ili titanijum žica, a sama baterija ima mogućnost kontrole temperature grejača. Ovim se postiže da se žica grejača nikada ne zagreje iznad temperature koju je zadao korisnik, pa se parenje podiže na jedan sasvim novi, mnogo bezbedniji nivo.
Pošto nema mogućnosti za dobijanje zagorelog ukusa, sami grejači tj glave traju osetno duže i gotovo da nema promene ukusa tečnosti kako se glava koristi.
 
Za više detalja o TC režimu rada, posetite LINK
 
 

Reuleaux RX2/3 poseduje konektor standardnog 510 navoja sa oprugom (samopodešavajući plus pin). Regulacija izlazne struje se obavlja preko 2 dugmeta pozicionirana neposredno ispod displeja.
 
Ovo je uređaj koji za rad koristi dve ili tri 18650 baterije, stoga je autonomija koju Vam može obezbediti zaista fascinantna. Štaviše, dimenzije ovog moda su veoma skladne ukoliko se posmatraju u odnosu na količinu baterija koje u njega staju. Zamena baterija je veoma jednostavna, potrebno je samo ukloniti poklopac koji je preko malih magneta pričvrćen za kućište moda. Baterije se mogu puniti i unutar moda, preko MicroUSB porta koji se nalazi ispod dugmadi za regulaciju - ali se to ne preporučuje! Mnogo je bolje baterije izvaditi i puniti na eksternom punjaču.
 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 
 
 
 
Prilikom postavljanja baterija vodite računa da se polovi postave kako je unutar tela moda i obeleženo!
 
 
Osnovni parametri:
Dimenzije: 50*40*89mm (3 baterije), 35*40*89mm (2 baterije)
Režimi rada: TC: Ti, Ni, SS TCR / VW 
Izlazna snaga: 1 - 200W (3 baterije), 1 - 150W (2 baterije)
Opseg otpora atomizera (TC režim): 0.05 - 1.0 oma
Opseg otpora atomizera (VW režim): 0.1 - 3.5 oma
Opseg temperature (TC režim): 100-300℃ / 200-600°F
 
 
 
 
Kada je mod u TC režimu, može se vršiti izbor između Ni (nikl), Ti (titanijum) i SS (čelik) grejača tj setapa.
 
Kada mod koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 200W (u zavisnosti od otpora atomizera tj. broja baterija).
 
 
Sve bitne parametre možete očitati na velikom displeju ovog moda. Displej je takođe unapređen u odnosu na prvi Reuleaux (RX200), značajno je veći i jasniji.
Reuleaux RX2/3 Vam nudi još jednu fenomenalnu mogućnost: Firmware je moguće nadograditi i tako uvek biti u koraku sa novim opcijama koje proizvođač osmisli. Potrebno je da posetite sajt proizvođača i skinete pa instalirate odgovarajući softver, onda povežete Vaš uređaj sa računarom. Ažuriranje aplikacije je potom gotovo automatsko.
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Wismec Reuleaux RX200 baterijski mod
- poklopac za upotrebu sa dve 18650 baterije
- USB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu na srpskom i engleskom jeziku
 
 
18650 baterija kao ni strujni adapter nisu deo kompleta! Ukoliko baterije punite unutar moda (što, ponavljam, nije preporučljivo) koristite strujni adapter čija je izlazna struja do 1A. Za ovaj mod se preporučuje upotreba kvalitetnih High Drain 18650 baterija (Sony VTC4 i VTC5, Panasonic NCR18650PF, Samsung 18650-25R itd...).

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM.

 

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

Ostavi svoj komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:

Ocenite ovaj proizvod od 1-5: Loše           Dobro

Radi bezbednosti unesite verifikacioni kod koji vidite na slici ispod:Oznake: Reuleaux, RX2/3, Wismec
eLiquid - Elektronske cigarete © 2018 Svi delovi sajta, tekstovi i slike su vlasništvo eliquid.rs i nije dozvoljeno preuzimati ih, kopirati ili prepisivati delove teksta bez pismenog odobrenja.
Webmaster : mrav.rs