+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

A&L Ragnarok SE aroma

A&L Ragnarok SE aroma

A&L Ragnarok SE aroma

  • 1,699.00

Dostupne opcije

A&L Ragnarok Sweet Edition aroma

 

Aromes et Liquides (A&L) je  proizvođač DIY aroma i e-tečnosti iz Francuske. Kompleksni miksevi iz A&L kuhinje su se za kratko vreme probili među najtraženije na svetskoj vaperskoj sceni. Osim vrlo interesantnih i neobičnih kombinacija ukusa, ove arome karakteriše i visoka koncentrisanost, pa je samo par procenata dovoljno za ultimativni užitak.

 

Imagem 

 

Ragnarok je intezivna kombinacija jagoda i bobičastog voća, sa izraženom osvežavajućom notom u pozadini. Ubedljivo najprodavanija A&L aroma, i jedna od najprodavanijih aroma sa cooling notom.

Ovo je aroma iz Sweet Edition (SE) kolekcije, identičnog ukusa kao originalni A&L Ragnarok.

 

Aromes et Liquides je nedavno započeo sa obeležavanjem svojih aroma prema tome da li sadrže zaslađivače. Sweet Edition (SE) su arome koje sadrže zaslađivač (u veoma malim procentima) i identičnog su ukusa kao originalne A&L arome.

Green Edition (GE) su arome bez zaslađivača, po pravilu istog ukusa kao originalne A&L arome samo bez slatke note. Ukoliko želite da neku od aroma iz Green Edition "popravite" tj. zasladite, možete to učiniti dodavanjem nekog zaslađivača, poput KTS Cotton Candy aroma

  

Ovo nije tečnost za e-cigaretu koja se može koristiti! Ovo je aroma za samostalno (DIY) pripremanje e-tečnosti, koja se meša sa nikotinskom bazom.

Pre upotrebe obavezno pročitati UPUTSTVO!Preporučeno doziranje: 5%Arome su upakovane u bočice sa bezbednosnim čepom (Child proof, štiti od neželjenog otvaranja) i sigurnosnim prstenom (garantuje da bočica nije otvarana pre nego što je preuzmete).

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi