+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

A&L Ragnarok Primal GE aroma

A&L Ragnarok Primal GE aroma

A&L Ragnarok Primal GE aroma

  • Brend: Aromes et Liquides
  • Šifra proizvoda: A&L Ragnarok Primal GE aroma
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 1,699.00

Dostupne opcije

A&L Ragnarok Primal Green Edition aroma

 

Aromes et Liquides (A&L) je  proizvođač DIY aroma i e-tečnosti iz Francuske. Kompleksni miksevi iz A&L kuhinje su se za kratko vreme probili među najtraženije na svetskoj vaperskoj sceni. Osim vrlo interesantnih i neobičnih kombinacija ukusa, ove arome karakteriše i visoka koncentrisanost, pa je samo par procenata dovoljno za ultimativni užitak.

 

Imagem 

 

Ragnarok Primal je nova varijacija na temu već legendarnog Ragnaroka. U osnovi je ista kombinacija jagoda i bobičastog voća, sa osvežavajućom notom u pozadini. Ragnarok Primal se od osnovne verzije razlikuje po izraženoj noti manga, koja ovom miksu daje veoma interesantan prizvuk.

Ovo je aroma iz Green Edition (GE) kolekcije, pa u njoj nema zaslađivača.

 

Aromes et Liquides je nedavno započeo sa obeležavanjem svojih aroma prema tome da li sadrže zaslađivače. Sweet Edition (SE) su arome koje sadrže zaslađivač (u veoma malim procentima) i identičnog su ukusa kao originalne A&L arome.

Green Edition (GE) su arome bez zaslađivača, po pravilu istog ukusa kao originalne A&L arome samo bez slatke note. Ukoliko želite da neku od aroma iz Green Edition "popravite" tj. zasladite, možete to učiniti dodavanjem nekog zaslađivača poput KTS Cotton Candy arome

 

Ovo nije tečnost za e-cigaretu koja se može koristiti! Ovo je aroma za samostalno (DIY) pripremanje e-tečnosti, koja se meša sa nikotinskom bazom.

Pre upotrebe obavezno pročitati UPUTSTVO!Preporučeno doziranje: 5%Arome su upakovane u bočice sa bezbednosnim čepom (Child proof, štiti od neželjenog otvaranja) i sigurnosnim prstenom (garantuje da bočica nije otvarana pre nego što je preuzmete).

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi