+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Aspire Zelos 2500mAh kit

Aspire Zelos 2500mAh kit

Aspire Zelos 2500mAh kit

  • Brend: Aspire
  • Šifra proizvoda: Aspire Zelos 2500mAh kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,199.00

Dostupne opcije

Aspire Zelos 2500mAh kit

Zelos kit je vrhunski starter komplet e-cigarete, kombinacija prelepog izgleda kojoj se zaista nema šta prigovoriti. Čine je Aspire Nautilus 2 atomizer, kapaciteta 2ml i Zelos baterija sa integrisanom ćelijom od 2500mAh.

 

 

Nautilus 2 je unapređena verzija prvog Nautilus atomizera. Atomizeri iz ove serije su već godinama u vrhu ponude po svom kvalitetu izrade i ukusu koji pružaju tokom korišćenja. Nautilus atomizeri su predviđeni za standardno korišćenje tj uvlačenje pare u usta pa u pluća (m2l).

Telo Nautilus 2 atomizera je izrađeno od aluminijuma a tank je od pyrex stakla. Atomizer se može u potpunosti rasklopiti radi pranja i tekućeg održavanja.

 

Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave, koje su poznate po svojoj dugotrajnosti i ukusu koji pružaju. Nautilus 2 je kompatibilan sa glavama prvog Nautilus modela, tako da se obe verzije grejača za Nautilus mogu koristiti i na Nautilus 2 atomizeru.

U našoj ponudi možete naći više tipova glava za ovaj atomizer, i tako napraviti izbor u skladu sa Vašim preferencijama. Ove grejače možete pronaći na tabu "Slični proizvodi" iznad ovog teksta, ili u sledećoj kategoriji sajta: ZAMENSKE GLAVE

 

 

 

U bazi atomizera je ugrađen ventil za kontrolu protoka vazduha (eng. AFC, AirFlow Controler), preko koga možete da podešavate da li ćete imati lakše ili teže povlačenje. Postoji 5 rupica, postavljanjem spoljašnjeg prstena u Vama odgovarajuću poziciju možete pronaći idealan protok vazduha.

 

 

 

Nautilus tank se na malo drugačiji način. Iako spolja deluje da se radi o atomizeru sa punjenjem od dole (eng. Bottom Fill), Nautilus se puni odozgo (eng. Top Fill) tako što se prvo odšrafi spoljašnji zaštitni tank, pa se tečnost sipa sa vrha (van centralne rupe za prolaz vazduha).

 

 

 

 

 

Zelos je baterija sa integrisanom ćelijom od 2500mAh. Visokog kvaliteta izrade i svedenog dizajna, predstavlja idealnu kombinaciju sa Nautilus 2 atomizerom. Svakako, ova dva uređaja se mogu koristiti i samostalno tj u kombinaciji sa drugim atomizerima (baterijama).

Rad Zelos baterije kontroliše pouzdana Aspire elektronika. Maksimalna izlazna struja je 50W. Korisniku je dostupno više režima rada: standardni VW režim podesive snage, režim podesivog napona (VV), režim kontrole temperature (TC) i Bypass (bez podešavanja izlazne struje, imitacija rada mehaničkog moda).

 

Svi parametri bitni za rad uređaja se prikazuju na ekranu. U Zelos je ugrađena vrlo interesantna funkcija rotiranja ekrana, gde se on prilagođava položaju u koji ga postavite i prilagodi prikaz strani na koju ga okrenete.

 

 

Zelos se puni preko Micro USB porta, koji je danas standardan u svetu tehnike. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!

 

 

<span">

 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Zelos 2500mAh 50W baterija
- USB kabal
- Aspire Nautilus 2 2.0ml atomizer (sa 0.7oma zamenskom glavom)
- zamenska glava od 1.8oma

- zamenska staklena tuba
- zamenski delovi (usnik i gumice)
- uputstvo

 

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: aspire, nautilus, zelos, m2l