+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Aspire Zelos 3 3200mAh VW / TC baterija

Aspire Zelos 3 3200mAh VW / TC baterija

Aspire Zelos 3 3200mAh VW / TC baterija

  • Brend: Aspire
  • Šifra proizvoda: Aspire Zelos 3 3200mAh VW / TC baterija
  • Zaliha: Na stanju
  • 5,799.00

Dostupne opcije

Aspire Zelos 3 3200mAh VW / TC baterija 

 

Zelos 3 je nova VW / TC baterija iz kompanije Aspire. Uz visok kvalitet izrade i pouzdanost koja tradicionalno krasi Aspire uređaje, sada je tu i veoma moderan dizajn i najnovija verzija ASP čipa za potpun užitak. Stoga je Zelos 3 sjajna opcija za MTL ili rDTL korisnike koji traže dobru bateriju sa integrisanom ćelijom.

 

Imagem

Imagem

 

Zelos 3 je uređaj fenomenalnog izgleda. Veoma lepo leži u ruci i jednostavan je za korišćenje. Poseduje ekran u boji visoke rezolucije, na kojem su prikazani parametri bitni za rad uređaja.

 

Imagem

Imagem

 

Zelos 3 poseduje standardan set režima rada: VW, VV, Bypass, TC. Tu je i napredni CPS (eng. Customizable Power Settings) režim, gde korisnik može krivu izlazne snage prilagoditi prema svojim potrebama.

 

Imagem

Imagem

Imagem

 

Aspire Zelos 3 sadrži integrisanu baterijsku ćeliju kapaciteta 3200mAh. Baterija se puni preko USB porta nove generacije, Tip C. Maksimalna jačina struje punjenja je 2A, za brzo punjenje. Ovu opciju treba koristiti samo povremeno jer drastično smanjuje kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se za standardno punjenje baterije koristi struja od max 1A.

 

Imagem 

Imagem

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Zelos 3 3200mAh VW/TC baterija
- USB kabal Tip C
- uputstvo

 

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za informacije, savete i iskustva drugih korisnika priključite se FB zajednici Vape klub Srbija

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: aspire, zelos, zelos 3