+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Aspire Zelos 2.0 2500mAh kit

Aspire Zelos 2.0 2500mAh kit

Aspire Zelos 2.0 2500mAh kit

  • Brend: Aspire
  • Šifra proizvoda: Aspire Zelos 2.0 2500mAh kit
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,399.00

Dostupne opcije

Aspire Zelos 2.0 2500mAh kit

Zelos 2.0 kit je vrhunski starter komplet e-cigarete, unapređena verzija prvog Zelosa. Čine je Aspire Nautilus 2S atomizer, kapaciteta 2.6ml i Zelos 2 baterija sa integrisanom ćelijom od 2500mAh.

Imagem

 

Nautilus 2S je unapređena verzija Nautilus 2 atomizera. Atomizeri iz ove serije su već godinama u vrhu ponude po svom kvalitetu izrade i ukusu koji pružaju tokom korišćenja. Nautilus atomizeri su predviđeni za standardno korišćenje tj uvlačenje pare u usta pa u pluća (m2l).

Telo Nautilus 2S atomizera je izrađeno od aluminijuma a tank je od pyrex stakla. Grejači su izdvojeni u lako izmenljive glave, koje su poznate po svojoj dugotrajnosti i ukusu koji pružaju. Nautilus 2S je kompatibilan i sa glavama prvog Nautilus modela, i sa glavama za Nautilus 2.

Zamenske glave možete pronaći na tabu "Slični proizvodi" iznad ovog teksta, ili u sledećoj kategoriji sajta: ZAMENSKE GLAVE

 

 

 

U bazi atomizera je ugrađen ventil za kontrolu protoka vazduha (eng. AFC, AirFlow Controler), preko koga možete da podešavate da li ćete imati lakše ili teže povlačenje. Mehanizam za punjenje tanka je unapređen u odnosu na onaj iz Nautilus 2 modela, ovde je potrebno samo pomeriti kapicu na vrhu atomizera kako bi se otvorila rupa za punjenje.

 

Imagem

 

Zelos 2 je baterija sa integrisanom ćelijom od 2500mAh. Visokog kvaliteta izrade i svedenog dizajna, predstavlja idealnu kombinaciju sa Nautilus 2 atomizerom. Svakako, ova dva uređaja se mogu koristiti i samostalno tj u kombinaciji sa drugim atomizerima (baterijama).

Rad Zelos baterije kontroliše pouzdana Aspire elektronika. Maksimalna izlazna struja je 50W. Korisniku je dostupno više režima rada: standardni VW režim podesive snage, režim podesivog napona (VV), režim kontrole temperature (TC) i Bypass (bez podešavanja izlazne struje, imitacija rada mehaničkog moda).

U Zelos je ugrađena vrlo interesantna funkcija rotiranja ekrana, gde se on prilagođava položaju u koji ga postavite i prilagodi prikaz strani na koju ga okrenete.

 

Zelos se puni preko Micro USB porta, koji je danas standardan u svetu tehnike. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!

 

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Zelos 2 2500mAh 50W baterija
- USB kabal
- Aspire Nautilus 2S 2.6ml atomizer (sa 1.8 oma zamenskom glavom)
- zamenska glava od 0.4 oma

- zamenska staklena tuba
- zamenski delovi (usnik i gumice)
- uputstvo

 

Imagem

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: aspire, nautilus, zelos, m2l