+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Joyetech ESPION VW / TC 200W baterijski mod

Joyetech ESPION VW / TC 200W baterijski mod

Joyetech ESPION VW / TC 200W baterijski mod

  • Brend: Joyetech
  • Šifra proizvoda: Joyetech ESPION VW / TC 200W baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,199.00
  • 6,999.00

Dostupne opcije

Joyetech ESPION VW / TC 200W baterijski mod

 
Joyetech ESPION VW / TC 200W je dual-18650 baterijski mod nove generacije. Ovaj uređaj pored standardnog režima rada (gde korisnik podešava izlaznu snagu), ima i mogućnost rada u režimu kontrole temperature (TC). Za više detalja o TC režimu rada, posetite link kontrola temperature.
 
Kvalitetnom izrade i futurističkim dizajnom, ovaj model se pozicionira kao idealan izbor za korisnike koji imaju potrebu za većom snagom i/ili većim kapacitetom baterije.
 
 
  
 
 
Specifikacije:
Dimenzije: 44mm x 28mm x 82.5mm
Režimi rada: VW / VT(Ni,Ti, SS316, TCR)
Izlazna snaga: 1 - 200W
Radni opseg otpora: 0.05 - 1.5oma (VT režimi), 0.1 - 3.5oma (VW režim)
Radni opseg temperature: 100 - 315℃ / 200 - 600℉
Maksimalna struja punjenja: 2.0A
Maksimalna izlazna struja: 50A
 
 
 
 
Kada ESPION koristite u VW režimu, može se koristiti sa svim standardnim atomizerima i pruža mogućnost podešavanja snage do 200W (u zavisnosti od atomizera).
 
Za korišćenje uređaja u režimu kontrole temperature (VT) može se vršiti izbor između predefinisanih režima za Ni (nikl), Ti (titanijum) ili SS316 (čelik) grejače tj setape. Osim toga, uređaj nudi i 3 TCR režima gde korisnik može sam uneti vrednost TCR koeficienta za žicu od koje je grejač, i na taj način u potpunosti prilagoditi uređaj svojim potrebama.
 
 
U ESPION je ugrađena nova generacija Joyetech elektronskih čipova koji buck-boost konverziju obavljaju mnogo bolje i preciznije nego do sada, što kao rezultat daje mnogo precizniji rad.
 
 
 
 
 
 
ESPION pokreću dve 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.
Na displeju uređaja je prikazano trenutno stanje napunjenosti svake baterije posebno.
 
 
Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije
 
 
Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Uređaj će prikazati upozorenje ukoliko se performanse baterija drastično razlikuju, odnosno ako je među njima razlika u naponu veća od 0.3V!
 
Baterije se postavljaju otvaranjem vrata na dnu moda. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.
 
 
 
 
U ESPION je ugrađena nova tehnologija za ravnomerno punjenje baterija, stoga se iste bez problema mogu puniti unutar uređaja! Naravno, kao i uvek je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač.
 
 
 
 
 
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Joyetech ESPION VW / TC 200W baterijski mod
- QC Micro USB kabal
- detaljno uputstvo za upotrebu
 
 
 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: espion, joyetech