+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Geekvape Athena Squonk mehanički mod

Geekvape Athena Squonk mehanički mod

Geekvape Athena Squonk mehanički mod

  • Brend: GeekVape
  • Šifra proizvoda: Geekvape Athena Squonk mehanički mod
  • Zaliha: USKORO NA STANJU
  • 3,999.00
  • 2,699.00

Dostupne opcije

GeekVape Athena Squonk mehanički mod 

Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se uspe e-tečnost. Na telu je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako mu dopremite tečnost. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se pojavi otvor kroz koji se tečnost doprema iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo. Ova preporuka važi POGOTOVO za korišćenje mehaničkih squonk modova, tj modova bez elektronske regulacije.

 

Athena je mehanički Squonk mod iz GeekVape-a. Vrlo lagan i malih dimenzija, visokog kvaliteta izrade.

 

Athena poseduje sigurnosni prekidač, kojim se sprečava neželjeno aktiviranje uređaja u džepu, torbici, itd... 510 konektor ima adaptivni pin koji se prilagođava gotovo svim dripper atomizerima u ponudi, a u isto vreme smanjuje mogućnost curenja.

Athena je izrađena od aluminijuma, pokreće je jedna Li-Ion 18650 baterija. Preporuka je korišćenje isključivo kvalitetnih High-rate baterija!

Našu ponudu 18650 Li-Ion baterija možete videti na sledećem linku: 18650 baterije

 

 

Mod je mehanički, dakle zahteva mnogo veću informisanost o pravilnom načinu korišćenja i pažnju prilikom upotrebe, nego baterijski modovi sa električnom regulacijom rada!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:

- GeekVape Athena mehanički Squonk mod
- Silikonska bočica za Squonk
- uputstvo

 

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi