+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Hugo Vapor Squeezer 20700 Squonk mehanički mod

Hugo Vapor Squeezer 20700 Squonk mehanički mod

Hugo Vapor Squeezer 20700 Squonk mehanički mod

  • Brend: Hugo Vapor
  • Šifra proizvoda: Hugo Vapor Squeezer 20700 Squonk mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 5,299.00
  • 4,099.00

Dostupne opcije

Hugo Vapor Squeezer 20700 Squonk mehanički mod 


Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se uspe e-tečnost. Na telu je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako mu dopremite tečnost. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se pojavi otvor kroz koji se tečnost doprema iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo. Ova preporuka važi POGOTOVO za korišćenje mehaničkih squonk modova, tj modova bez elektronske regulacije.

 

Hugo Vapor Squeezer je mehanički Squonk mod izrađen od visoko kvalitetnih najlon vlakana. Ovaj materijal garantuje vrlo veliku postojanost i izdržljivost, a u isto vreme je veoma lagan, što Squeezer čini jednim od najprivlačnijih Squonk modova na tržištu.

 

 

Hugo Vapor Squeezer poseduje sigurnosni prekidač, kojim se sprečava neželjeno aktiviranje uređaja u džepu, torbici, itd... 510 konektor ima adaptivni pin koji se prilagođava gotovo svim dripper atomizerima u ponudi, a u isto vreme smanjuje mogućnost curenja.

510 konektor je pozlaćen a svi ostali kontakti su izrađeni od bakra, radi što veće efikasnosti.

 

Hugo Vapor Squeezer pokreće jedna Li-Ion 20700 ili 18650 baterija. Preporuka je korišćenje isključivo kvalitetnih High-rate baterija!

Adapter za korišćenje 18650 baterija je deo kompleta.

Našu ponudu odgovarajućih Li-Ion baterija možete videti na sledećem linku: Li-Ion baterije

 

 

Mod je mehanički, dakle zahteva mnogo veću informisanost o pravilnom načinu korišćenja i pažnju prilikom upotrebe, nego baterijski modovi sa električnom regulacijom rada!

Minimalan otpor atomizera je 0.1oma, a maksimalna isporučena struja je 40A.

 

U kompletu se dobijaju dve veoma kvalitetne silikonske squonk bočice kapaciteta 10ml, i jedna silikonska bočica od 30ml za dopunjavanje.

 

SADRŽAJ KOMPLETA:

- Hugo Vapor Squeezer 20700 mehanički Squonk mod
- 2kom silikonskih bočica za Squonk, kapaciteta 10ml
- Silikonska bočica za dopunjavanje, kapaciteta 30ml
- Adapter za 18650 baterije
- uputstvo

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi