+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Lost Vape Furyan 2x700 Squonk mehanički mod

Lost Vape Furyan 2x700 Squonk mehanički mod

Lost Vape Furyan 2x700 Squonk mehanički mod

  • Brend: Lost Vape
  • Šifra proizvoda: Lost Vape Furyan 2x700 Squonk mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,599.00
  • 7,899.00

Dostupne opcije

Lost Vape Furyan 2x700 Squonk mehanički mod 


Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se uspe e-tečnost. Na telu je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako mu dopremite tečnost. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se pojavi otvor kroz koji se tečnost doprema iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo. Ova preporuka važi POGOTOVO za korišćenje mehaničkih squonk modova, tj modova bez elektronske regulacije.

 

Furyan je mehanički Squonk mod iz proizveden od strane Lost Vape-a. Lost Vape se od prvog dana istakao kao proizvođač čiji modeli spadaju u sam vrh svetske ponude, kako izgledom tako i performansama. Furyan je dostojan naslednik ove tradicije, svojim unikatnim izgledom i visokim kvalitetom izrade podiže squonk-ovanje na jedan potpuno nov nivo.

 

 

Lost Vape Furyan poseduje sigurnosni prekidač, kojim se sprečava neželjeno aktiviranje uređaja u džepu, torbici, itd... Izrađen je od kombinacije ULTEM plastike, mesinga i čelika, što njegovom izgledu daje notu elegancije i luksuza. 

Dimenzije Furyana su: 84mm x 50mm x 27mm.

Podržava rad sa grejačima otpora u rasponu 0.1oma - 1.0oma.

 

 

 

Furyan pokreće jedna Li-Ion 20700 ili 21700 baterija. Preporuka je korišćenje isključivo kvalitetnih High-rate baterija!

Našu ponudu Li-Ion baterija možete videti na sledećem linku: Li-Ion baterije

Za korišćenje sa 18650 baterijama je potreban adapter (deo je kompleta).

 

 

 

Mod je mehanički, dakle zahteva mnogo veću informisanost o pravilnom načinu korišćenja i pažnju prilikom upotrebe, nego baterijski modovi sa električnom regulacijom rada!

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:

- Lost Vape Furyan mehanički Squonk mod
- 2 kom zamenskih silikonskih bočica, kapaciteta 9ml
- adapter za korišćenje 18650 baterija
- uputstvo

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi