+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Vandy Vape Pulse V2 95W BF Squonk baterijski mod

Vandy Vape Pulse V2 95W BF Squonk baterijski mod

Vandy Vape Pulse V2 95W BF Squonk baterijski mod

  • Brend: Vandy Vape
  • Šifra proizvoda: Vandy Vape Pulse V2 Squonk baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,999.00

Dostupne opcije

Vandy Vape Pulse V2 95W BF Squonk baterijski mod

 


Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se sipa e-tečnost. Na telu uređaja je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako dopremite tečnost na grejač dripera. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se na konektoru pojavi otvor kroz koji se tečnost sprovodi iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo.

 

Nakon velikog uspeha prvog Pulse squonk modela, Vandy Vape nam predstavlja unapređenu, V2 verziju. Pulse V2 je fenomenalan uređaj sa nekoliko interesantnih inovacija, koje podižu squonk iskustvo na potpuno novi nivo.

 

 

Imagem

 

 

Imagem 

  

Specifikacija:
Dimenzije: 82mm * 55mm * 28mm

Kapacitet: zavisi od baterije koje se koristi
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: do 95W
Režimi rada: VW / VV / Bypass / TC
Opseg otpora grejača: 0.05 - 3.00 oma
Kapacitet squonk bočice: 7ml

 

 

 

Pulse V2 se u startu ističe svojim fenomenalnim dizajnom. Malih je dimenzija i jako lepo leži u ruci, a na bočnim vratima (izmenljiva su) je interesantan dezen. Telo je izrađeno od ABS plastike visoke otpornosti na habanje.

 

Imagem

Imagem

 

 

Pulse V2 je vodootporan. U slučaju da se slučajno uprlja ili polije, možete ga oprati bez problema. Takođe, i squonk bočica je upakovana u vodootporni mehanizam, što sprečava curenje tečnosti prilikom korišćenja.

Punjenje squonk bočice je rešeno na elegantan način, ne štrči van moda niti je potrebno da je vadite kako bi je napunili.

 

 

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

 

 

Unapređeni Vandy Vape Chip donosi nekoliko interesantnih noviteta. Pre svega tu je mogućnost kontrole uređaja preko aplikacije koju instalirate na svoj smart mobilni telefon. Firmware uređaja se može ažurirati preko aplikacije ili direktno sa Vandy Vape sajta.

 

Najvažnija novost je mogućnost da preko aplikacije pronađete svoj uređaj koji ste zagubili u sobi ili kancelariji :) Zaista zgodna opcija, koja je svakome od nas barem jednom zatrebala.

 

 

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

 

 

Vandy Vape čip donosi set standardnih režima rada: VW, VV, Bypass i TC. Meni je jednostavan i intuitivan, što maksimalno olakšava korišćenje.

 

 

Imagem

Imagem

  

 

Vandy Vape Pulse V2 pokreće jedna izmenljiva 20700, 21700 ili 18650 Li-ion baterija, koja se postavlja tako što uklonite bočna vrata uređaja. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Za korišćenje 18650 baterija je neophodan adapter koji je deo kompleta.

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

2x700 baterije možete pronaći na ovoj stranici: 2x700 baterije

 

 

Imagem

Imagem

 

 

Pulse V2 se sa punjačem ili računarom povezuje preko USB kabla nove generacije, Tip C.

 

 

Imagem 

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vandy Vape Pulse V2 95W BF Squonk baterijski mod
- rezervna Squonk bočica
- adapter za 18650 baterije
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo za upotrebu

 

NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi