+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Wismec Luxotic Squonk mehanički mod

Wismec Luxotic Squonk mehanički mod

Wismec Luxotic Squonk mehanički mod

  • Brend: Wismec
  • Šifra proizvoda: Wismec Luxotic Squonk mehanički mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 5,499.00
  • 3,999.00

Dostupne opcije

Wismec Luxotic Squonk mehanički mod 


Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se uspe e-tečnost. Na telu je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako mu dopremite tečnost. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se pojavi otvor kroz koji se tečnost doprema iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo. Ova preporuka važi POGOTOVO za korišćenje mehaničkih squonk modova, tj modova bez elektronske regulacije.

 

Luxotic je mehanički Squonk mod iz Wismec-a. Prelepog izgleda i visokog kvaliteta izrade, garantuje vrhunski užitak.

 

Athena poseduje 5-klikova zaštitu, kojom se uređaj može ugasiti i tako sprečiti neželjeno aktiviranje u džepu, torbici, itd... 510 konektor ima adaptivni pin koji se prilagođava gotovo svim dripper atomizerima u ponudi, a u isto vreme smanjuje mogućnost curenja.

Luxotic Squonk mod pokreće jedna Li-Ion 18650 baterija. Preporuka je korišćenje isključivo kvalitetnih High-rate baterija! Maksimalna snaga struje koju uređaj može isporučiti je 100W.

Našu ponudu 18650 Li-Ion baterija možete videti na sledećem linku: 18650 baterije

 

 

Luxotic ima elektronsku komponentu ali njena funkcija je samo osnovna bezbednost, nema podešavanja izlazne struje. Mod zato zahteva mnogo veću informisanost o pravilnom načinu korišćenja i pažnju prilikom upotrebe, nego baterijski modovi sa električnom regulacijom rada!

 

 

SADRŽAJ KOMPLETA:

- Wismec Luxotic BF mehanički Squonk mod
- Plastična bočica za Squonk, kapaciteta 7.5ml
- uputstvo

Plastičnu bočicu iz kompleta možete zameniti silikonskom Squonk bočicom za Wismec Luxotic, koja je kvalitetnije izrade i prijatnija za korišćenje.

 

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

 

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: luxotic, squonk, wismec