+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

NicSalt (nikotinske soli) DIY baze

NicSalt (nikotinske soli) su relativno nov trend u industriji e-cigareta. Baza NicSalt tečnosti sadrži propilen glikol i glicerin, isto kao i standardne (tzv. Freebase) tečnosti, ali nikotin ovde nije u slobodnoj formi. Dodavanjem određene kiseline, nikotin prelazi u oblik soli. U momentu pisanja ovog teksta, u opticaju su benzoeva, salicilna i malatna kiselina od kojih se, redom, dobijaju NicSalt-B, NicSalt-S i NicSalt-M tečnosti.

Kiselina koja se dodaje služi upravo da obori pH vrednosti mešavine, jer će tako nikotin postati manje reaktivan prilikom udisanja. Dobija se tečnost koja ima osetno blaži TH, pa je moguće koristiti tečnosti sa mnogo više nikotina nego što je to slučaj sa freebase tečnostima.

Isto tako, NicSalt tečnostima nisu neophodne veće temperature da bi se postigao željeni efekat. Zbog toga se NicSalt tečnosti koriste ISKLJUČIVO na uređajima koji rade na manjim snagama (POD e-cigarete)! 

 

Sa DIY NicSalt bazama možete sami da napravite NicSalt tečnost za svoju POD e-cigaretu. Princip je isti kao i kod samostalnog pripremanja standardnih e-tečnosti, uz dve bitne preporuke kojih bi se trebalo pridržavati:

  • napravljena tečnost bi trebala da ima 50 ili više procenata PG-a. Grejači POD e-cigareta su uglavnom manjih dimenzija, pa ne rade dobro sa gušćim tečnostima.
  • aromu bi trebalo dozirati nešto jače nego što to radite kod Freebase e-tečnosti. Sazrevanje tečnosti (tzv. Steeping time) ovde ne igra toliko veliku ulogu, tj. ukus ne doživljava toliko bitne promene kako smućkana tečnost stari.

KTS DIY NicSalt 100ml 100mg PG baza

KTS DIY NicSalt PG baza 100mg/ml 100ml   NicSalt nikotinska baza za samostalno spravljan..

3,799.00