+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Dostava poručenih proizvoda

Imagem

 

Poštovane kolege vaperi,

Želja nam je da Vaše porudžbine isporučimo u najkraćem mogućem roku. U skladu sa tim, kako bi izbegli probleme do kojih je povremeno dolazilo, sada su na našem sajtu dostupne dve opcije za isporuku:

 

Daily Express (Dexpress)

Imagem

 

Isporuka paketa je od ponedeljka do petka. Subotom, nedeljom i u danima praznika se paketi ne isporučuju.

Primaocima je dostupna usluga Dexpress Paketomat gde mogu da izaberu neku od NIS benzinskih pumpi u svojoj blizini i tamo preuzmu paket u terminu koji im odgovara. Za više detalja posetite stranicu Dexpress Paketomat.

Kurirska služba preuzima pakete od ponedeljka do petka. Porudžbine napravljene do 13:30h radnim danom se predaju kurirskoj službi istog dana. 

Isporuka porudžbina je 1-4 radna dana. U 90% slučajeva se isporuka izvrši dan nakon što Dexpress preuzme paket od nas.

Standardna cena isporuke je 329din.

Za porudžbine vrednosti preko 2999din isporuka je besplatna.

 

 

Post Express

Imagem

 

Isporuka paketa je od ponedeljka do subote. Nedeljom i u danima praznika se paketi ne isporučuju.

Kurirska služba preuzima pakete od ponedeljka do petka. Porudžbine napravljene do 15:00h radnim danom se predaju kurirskoj službi istog dana. 

Isporuka porudžbina je 1-2 radna dana. U 99% slučajeva se isporuka izvrši dan nakon što Post Express preuzme paket od nas.

Standardna cena isporuke je 352din (vidi napomenu).

Za porudžbine vrednosti od 2999din do 7999din cena isporuke je 200din.

Za porudžbine vrednosti preko 7999din isporuka je besplatna.

 

NAPOMENA: kod Post Express službe cena isporuke nije fiksna i zavisi od težine paketa i otkupnine. Iznos od 352din je optimalna vrednost, u praksi će to biti od 292din (paket težine do 500g i otkupnine do 2000din) do 442din (paket težine 2-5kg i otkupnine do 2999din).

Precizan iznos poštarine možete dobiti na ovom linku: Post Express kalkulator cena. Kao vrstu pošiljke označite "otkupna pošiljka", unesite približnu masu i vrednost Vaše porudžbine (mora se dva puta uneti, i kao vrednost i kao otkupnina), dobićete tačan iznos sa specifikacijom.

 

 

Isporuka putem dve kurirske službe nam osetno otežava i usporava poslovanje, ali namera nam je da izbegnemo neprijatne situacije do kojih je povremeno dolazilo, kada su isporuke kasnile ili čak neuspele.

Tokom ovih nekoliko godina smo probali gotovo sve dostupne kurirske službe, idealna na žalost ne postoji. Situacija na terenu prvenstveno zavisi od obima saobraćaja i brojnosti kurira, kao i njihove radne etike, drugim rečima: sa istom kurirskom službom su primaoci u jednom gradu prezadovoljni a iz drugog grada dobijamo gomilu pritužbi.

Post Express već godinama važi za najbolju po mišljenju primalaca, ali su njihove usluge osetno skuplje nego kod ostalih službi. Cena isporuke osetno raste sa povećanjem težine paketa i vrednosti otkupnine. Cenovna skala koju smo predstavili gore je pokušaj da nađemo optimalno rešenje, gde ćemo za porudžbine vrednosti od 2999din do 7999din mi snositi veći deo troškova isporuke. Rešenje nije idealno, mnogim kupcima će odgovarati ali za neke kupovine realno nije isplativo. Radimo na tome da sa nekim unapređenjima poput plaćanja unapred (uplatom na račun ili putem kartica) postignemo bolju cenu isporuke, pa će i limit za besplatnu poštarinu biti niži.

Računamo na razumevanje i pomoć sa Vaše strane, kako bi ovo uspelo na obostranu korist. Ukoliko imate neki predlog ili sugestiju, ili želite da prijavite nepravilnost u vezi isporuke, kontaktirajte nas bez oklevanja na mejl info@eliquid.rs pa ćemo to rešiti u najkraćem roku.

 

Od srca,

Vaša Inhalika