+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Eleaf iStick 30W VV/VW 2200mAh

Eleaf iStick 30W VV/VW 2200mAh

Eleaf iStick 30W VV/VW 2200mAh

  • Brend: Eleaf
  • Šifra proizvoda: Eleaf iStick 30W 2200mAh
  • Zaliha: Na stanju
  • 4,499.00

Dostupne opcije

 Eleaf iStick 30W VV/VW baterija 2200mAh

Eleaf iStick 30W je kvalitetna VW baterija veoma malih dimenzija i visokog kvaliteta izrade.

Kapacitet iStick 30W baterije je 2200mAh. Poseduje LED displej na kojem su prikazani bitni parametri: otpor atomizera koji je priključen, napunjenost baterije, izlazni napon i izlazna snaga.
Baterija može raditi u režimu VV (promenljivog napona) ili VW (promenljive snage). Promena režima je vrlo jednostavna, kliknete brzo 3 puta na prekidač baterije.

Osnovni parametri:
Dimenzije:23.0mm * 32.5 mm * 77.0mm
Kapacitet: 2200mAh
Tip konektora (navoja): 510
Deklarisani opseg napona: 2.0V - 8.0V
Deklarisani opseg snage: 5W - 30W
Deklarisani opseg otpora atomizera: 0.4Ω - 5Ω

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Povećan opseg izlaznog napona i snage. Sa izlaznim naponom u rasponu od 2V do 8V i izlaznom snagom od 5W do 30W, ovaj uređaj se pozicionira daleko iznad postojeće konkurencije.

 

 

Navoj od nerđajućeg čelika i adaptivni pin. Navoj konektora je sada od nerđajućeg čelika, što osigurava njegovu dugotrajnost i pouzdanost. Pin je adaptivan, unutar njega se nalazi opruga koja ga podiže na potrebnu visinu što sprečava eventualne probleme sa kontaktom kod nekih atomizera.

 

             

 

 

Novi dizajn gornjeg dela baterije. Na gornjem delu baterije, oko konektora, se sada nalazi platforma koja omogućava da atomizeri prečnika 22mm/23mm savršeno nalegnu.

 

 

Zaključavanje dugmića za promenu napona/snage. Ukoliko stisnete oba dugmeta istovremeno i tako zadržite 2 sekunde, opcija promene napona i snage se zaključava. Na taj način se sprečava slučajna promena ovih parametara u toku korišćenja ili nošenja u džepu, torbici itd... Na isti način se ova funkcija otključava.

 

 

Sve fenomenalne opcije prvog iSticka su i dalje tu. OLED displej, jednostavna promena izlazne snage ili napona, baterijska ćelija velikog kapaciteta. 

 

 

 

MicroUSB punjenje. Punjenje baterije se vrši microUSB punjačem, koji je danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Baterija radi kao Passthrough, tj. može se koristiti i dok se puni.

Ukoliko bateriju punite preko strujnog adaptera, maksimalna dozvoljena snaga adaptera je 1A!

 

 

NAPOMENA: Za upotrebu sa eGo klirovima potrebno je na ovu bateriju našarafiti iStick eGo adapter (nije deo kompleta, kupuje se zasebno).

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick 30W VV/VW baterija 2200mAh
- Uputstvo za upotrebu

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

  

Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: eleaf, istick