+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Eleaf iStick Pico Squeeze 2 100W Squonk mod

Eleaf iStick Pico Squeeze 2 100W Squonk mod

Eleaf iStick Pico Squeeze 2 100W Squonk mod

  • Brend: Eleaf
  • Šifra proizvoda: Eleaf iStick Pico Squeeze 2 100W Squonk mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 7,499.00
  • 5,999.00

Dostupne opcije

Eleaf Pico Squeeze 2 100W Squonk mod 


Squonk-ovanje je naziv za način korišćenja e-cigareta koji je sve popularniji među korisnicima. Kod squonk-a se, u kombinaciji sa atomizerom kod kojeg se tečnost kaplje direktno na grejač (tzv. driper), koristi posebna vrsta baterijskih modova (tzv. squonk modovi).

Ovi modovi u svom telu, pored baterije, imaju bočicu u koju se uspe e-tečnost. Na telu je otvor iliti prozor, kroz koji imate neposredan kontakt sa ovom bočicom. Umesto da tečnost svako malo kapljete direktno na grejač, što ume da bude zamorno a ponekad i nemoguće, kod squonk-ovanja se natapanje grejača obavlja tako što pritisnete bočicu i tako mu dopremite tečnost. 

Da bi se squonk-ovalo, osim squonk baterijskog moda potrebno je imati i driper koji ima pin koji se može ukloniti (tzv squonk pin). Uklanjanjem squonk pina se pojavi otvor kroz koji se tečnost doprema iz squonk bočice direktno na grejač. 

Upotreba squonk modova se zato preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo. Ova preporuka važi POGOTOVO za korišćenje mehaničkih squonk modova, tj modova bez elektronske regulacije.

 

Squeeze 2 je novi squonk mod koji proizvodi Eleaf. Za razliku od svog prethodnika, prvog Eleaf Squeeze moda, Squeeze 2 nije mehanički i za regulaciju rada je zadužena unapređeni elektronski čip novije generacije.

Osim toga, Squeeze 2 je po kvalitetu izrade jednu stepenicu iznad svih dosadašnjih modela iz Eleaf fabrike. Sve ovo ga trenutno čini jednim od najpoželjnijih squonk modova na tržištu.

 

 

Squeeze 2 pokreće jedna 18650/20700/21700 Li-ion baterija. Korišćenje 18650 baterija je moguće uz adapter koji je deo kompleta.
Našu ponudu Li-Ion baterija možete videti na sledećem linku: Li-Ion baterije

 

Mod poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača). 

 

 

 

Osnovni parametri:

Dimenzije: 56mm * 28mm * 78mm
Tip konektora (navoja): 510 (squonk)
Deklarisani opseg snage:  max 100W
Podržani režimi rada:
VW / Bypass / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR
Opseg otpora grejača:
0.05 - 1.00 oma (TC režimi)
0.05 - 3.00 oma (VW i Bypass)
Kapacitet squonk bočice: 8ml
 

 

Squeeze 2 korisniku pruža mogućnost korišćenja identičnih režima rada i podešavanja kao prethodne verzije Pico VW/TC baterijskih modova. Stoga na njemu možete, osim standardne squonk upotrebe sa driper atomizerima, koristiti i svoje klasične tank atomizere u VW ili TC režimu.

 

 

MicroUSB punjenje. Bateriju koja je u modu možete puniti i ne vadeći je, microUSB punjačem koji je danas standard u svetu tehnike (mobilni telefoni, mp3/mp4 plejeri itd...). Ovaj mod ima Passthrough opciju tj. može se koristiti i dok se puni.

Radi Vaše bezbednosti i dužeg radnog veka samog uređaja, peporuka je da se Li-Ion baterija izvadi iz moda i puni na zasebnom punjaču!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick Pico Squeeze 2 100W Squonk mod
- zamenska silikonska bočica, kapaciteta 8ml
- adapter za korišćenje 18650 baterija
- uputstvo

 

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Povezani proizvodi
Oznake: eleaf, pico, squeeze, squonk